Par ima dve ćerke: Najlepše vesti u domu Marijane Mićić, pljušte čestitke

21.03.2024

20:15

By

Rođendan Marijane Mićić

Rođendan Marijane Mićić proslavljen u krugu porodice

Voditeljka Marijana Mićić vodi miran porodični sa svojim supurgom Milošem. Njoh dvoje kao krunu ljubavi imaju dve devojčice.

Iako ne voli mnogo da priča o privatnom životu, voditeljka često sa pratiocima na društvenim mrežama voli da podeli trenutke iz svog doma.

Rođendan Marijane Mićić proslavljen u krugu porodice, voditeljka objavila prelepu fotografiju

Ona je juče je objavila srećne vesti iz porodičnog doma, a kako smo imali prilike da vidimo, ona je sa suprugom i ćerkama proslavila svoj 41. rođendan.

– Danas je jedan divan dan. Ne samo zato što je moj rođendan, već je i Međunarodni dan sreće, a stiglo nam je i proleće.

Rođendan Marijane Mićić

– Pa srećno nam sve – napisala je voditeljka ispod fotografije torte oko koje su sedeli Miloš, Ana i preslatka Sena.


Podsećanja radi,  Marijana do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma.

Pročitajte: Zbog njega se razvela- Melina Džinović u vezi sa poznatim biznismenom, otkriveni detalji ljubavi

– Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda samo odlazili.

Rođendan Marijane Mićić

– Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.

Pročitajte: Otišao bez nje- Muž Marijane Mićić častio sebe putovanjem, voditeljka ga ispratila

– I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla ‘Ju, što ste smršali’. Ja sam se uplašila, rekoh ‘Zašto, šta mi je? – ispričala je jednom prilikom Mićićeva.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije