Otišao bez nje: Muž Marijane Mićić častio sebe putovanjem, voditeljka ga ispratila

08.12.2023

21:00

By

Muž Marijane Mićić

Muž Marijane Mićić napustio voditeljku i decu

Voditeljka Marijana Mićić ima dvoje dece, a već dugi niz godina uživa u braku sa svojim partnerom. Marijana ne krije da se posvetila porodici, a njihove trenutke iz porodičnog doma često deli na društvenim mrežama.

Muž Marijane Mićić

Muž Marijane Mićić otišao na putovanje bez porodice

Muž Marijane Mićić rešio je da sebi da malo oduška i otputuje na par dana, s obzirom na to da nije bio u prilici kada se ona porodila u toku pandemije korona virusa.

On sa Marijanom živi dugi niz godinam, a sada je odlučio da otputuje sam što je voditeljka pozdravila.

Muž Marijane Mićić

Ona je u skladnom i harmoničnom braku, te već godina uživa u ljubavi sa svojom jačom polovinom, a mnogi su ih savetovali kako da se izbore sa dve devojčice, međutim, oni se idealno snalaze u ulozi roditelja.


Miloš je na samo neko vreme Marijanu ostavio sa mezimicama, međutim, ona se sjajno snalazi sa ćerkama, a nedavno se saznalo da ima i stručnu pomoć i čak dve dadilje.

Pročitajte: Oduševiće vas sa kojom lakoćom se sprema- Recept Marijane Mićić za tiramisu kolač sa nugat kremom ćete obožavati VIDEO

Muž Marijane Mićić

Muž Marijane Mićić izuzetno je vredan momak koji dosta radi i stvara za svoju porodicu, a jedan segment njegovog profesionalnog angažovanja su i putovanja na koja on posebno voli da ide sa Marijanom.

Još iz kategorije