Voli provokativno da se oblači i izgleda brutalno: Ovo je rođena sestra Seke Aleksić

16.04.2024

16:00

By

Rođena sestra Seke Aleksić

Rođena sestra Seke Aleksić je prelepa

Pevačica Seka Aleksić je godinama jedna od omiljenih zvezda na našoj estradi. O njoj se mnogo zna, ali malo ljudi je upoznato sa tim da pevačica ima rođenu sestru koja se takođe bavi pevanjem.

Rođena sestra Seke Aleksić je prelepa i ona se bavi pevanjem

Ona već godinama snima pesme i nastupa po regionu, a na društvenim mrežama se mogu pronaći njihove brojne zajedničke fotografije.

Njena sestra se zove Ajsela Malkić i živi u Bosni. Bavi se muzikom, baš kao i Seka, te nastupa već godinama unazad. Čest je gost tamošnjih lokalnih TV stanica, a rođena je u Tuzli. Ajsela voli provokativno da se oblači i da ističe svoju odličnu liniju, a mnogi kažu da izgleda brutalno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AYSELA /// OFFICIAL (@aysela_malkic)

Za Seku ima samo reči hvale, a svojevremeno je medijima spominjala kako bi volela da snimi duet sa sestrom.

Podsećanja radi, pevačica Seka Aleksić već dugi niz godina je u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, a jednom prilikom njena kućna pomoćnica otkrila je šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata u domu pevačice.


– Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima – ispričala je bivša zaposlena u njihovoj vili u Staroj Pazovi.

Pročitajte: Đina je vaspitana čergarski- Nakon razvoda ćerka precrtala majku, a evo šta Melina kaže o deci

– Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AYSELA /// OFFICIAL (@aysela_malkic)

– Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke.

Pročitajte: Seka Aleksić ispričala kako je saznala za prevaru- Videla sam crno na belo

– E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila – završava prepuna pozitivnih utisaka bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić, prenosi „Stori“.

Još iz kategorije