Đina je vaspitana čergarski: Nakon razvoda ćerka precrtala majku, a evo šta Melina kaže o deci

16.04.2024

10:00

By

Objava Tonija Bijelića

Bojan Vuković

Melina Džinović

Ćerka Harisa i Meline Džinović ne prati majku na Instagramu

Pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović pre nešto malo manje od mesec dana zvanično su se razveli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu. Na suđenju se pojavio Haris, ali Melina nije došla, a u međuvremenu deca su stala uz oca, čak je Đina, ćerka Harisa i Meline Džinović, otpratila majku sa Instagrama.

Ćerka Harisa i Meline Džinović ostala je uz oca nakon što su joj se roditelji razveli

Pre zvaničnog razvoda pevača i kreatorke koji je danima tema broj jedan u medijima, ćerka Harisa i Meline Džinović bila je bliska sa majkom, čak je redovno odlazila u stan koji je Melina sebi iznajmila na Novom Beogradu kada je pre godinu dana napustila supruga i decu i iselila se iz vile na Senjaku. Međutim, u međuvremenu se nešto promenilo, ali osim činjenice da Đina Džinović više ne prati majku na Instagramu, ni jedna ni druga tim povodom nisu se oglašavale, kao što se još ne znaju pravi razlozi razvoda.

Ćerka Harisa i Meline Džinović

ĐinaInstagram

Inače, ćerka Harisa i Meline Džinović koja je inače i te kako praćena na mrežama i važi za poznatu influenserku, nastavila je sa svojim uobičajenim aktivnostima na Instagramu, pa svko malo kači fotografije i ne komentariše temu razvoda Meline i Harisa.

Pročitajte i – Nova drama u Šimanovcima – Obezbeđenje opkolilo imanje, dešava se haos neviđenih razmera

Inače, Melina je jednom prilikom otvoreno govorila o deci i tada je istakla da oni nisu vezani za nju i da ih često ostavlja kod familije:

 Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih – rekla je Melina tom prilikom.


 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: INSTAGRAM/Bojan Vuković

Još iz kategorije