On je krivac za razvod Dragane i Tonija: Konačno se pojavila prava istina

16.04.2024

13:04

By

Razvod Dragane i Tonija

Antonio Ahel/ATAImages.

Dragana Mirković

Razvod Dragane i Tonija potresa domaću javnost

Pevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka i time je šokirala javnost. Pevačica je u saopštenju istakla da oni već tri godine ne žive pod istim krovom, a sada se saznalo i ko je krivac za razvod Dragane i Tonija.

Razvod Dragane i Tonija danima je glavna tema u medijima i na portalima

Naime, razvod Dragane i Tonija iznenadio je javnost, a o razlozima ne prestaje da se spekuliše.  Sada su se u domaćim medijima pojavili navodi da je za razvod Dragane i Tonija kriv njen prijatelj koji joj je već neko vreme govorio o Tonijevom navodnom neverstvu, te o ljubavi Dragane i Tonija.

Razvod Dragane i Tonija

Dragana MirkovićAta images

– Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namere nije bila sigurna da su dobre. Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom neverstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet meseci, a ona je došla i pitala ga zašto. On se samo nasmejao i objasnio da od svih devet meseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspešnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni – rekao je izvor koji ističe da je taj prijatelj Dragane Mirković pokušao i kod drugih pevača da Tonija predstavi u ružnom svetlu.

Pročitajte i – Đina je vaspitana čergarski – Nakon razvoda ćerka precrtala majku, a evo šta Melina kaže o deci

– Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod – istakao je izvor, pa dodao:

Pročitajte i – Smrt slomila Draganu Mirković – Pevačica u suzama priznala da je potpuno izgubljena

– Ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite činjenisu da je častan i pošten, to niko ne može da uradi – rekao je izvor za „Skandal“.


 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije