Smrt slomila Draganu Mirković: Pevačica u suzama priznala da je potpuno izgubljena

09.04.2024

19:00

By

Prijatelj Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Prijatelj Dragane Mirković uticao je i te kako na njenu karijeru na estradi

Pre odluke da se posle 24 godine braka razvede od Tonija Bijelića, jedan od težih trenutaka u životu folk dive Dragane Mirković kada je preminuo njen kolega, saradnik i veliki prijatelj Raka Đokić. Ovaj prijatelj Dragane Mirković bio je stub i oslonac njene karijere, pa ne čudi što je Dragana Mirković njegov odlazak jako teško prihvatila.

Prijatelj Dragane Mirković bio je njen veliki oslonac tokom karijere

Kako su mediji jednom prilikom preneli, prijatelj Dragane Mirković, estradni menadžer Raka Đokić, nagovarao je pevačicu da se pojavi u čuvenom filmu „Slatko od snova“, međutim, ona za to nije bila zainteresovana.

Prijatelj Dragane Mirković

Dragana MirkovićAntonio Ahel/ATAImages.

O tome je i sama Dragana govorila sa suzama u očima, a kasnije je priznala da je na pomenutu ulogu pristala samo zbog Rake jer je to doživela kao nešto što joj je on ostavio u amanet.

Pročitajte i – Pojavila se šok istina o Mini Naumović – Ovo sigurno niste znali o Ognjenovoj novoj ženi

– Najteži momenat u mojoj karijeri bio je onaj kada sam izgubila čoveka koji je bio moj menadžer, mentor, prijatelj, sve moje. Volela sam ga kao oca, on se prema meni ponašao kao prema rođenom detetu. Kada je Raka Đokić preminuo, bila sam potpuno izgubljena, mislila sam da je to kraj za mene – rekla je ona govoreći o svemu što joj je prijatelj pružio, pa dodala:

Pročitajte i – Nikada je niste videli u ovom stanju – Marija Šerifović lije suze zbog sina VIDEO

– Tada sam bila mlada i još osetljivija nego sada. Mislila sam da ne mogu sama i da više neću moći time da se bavim. Ne mogu da verujem da sam nastavila, ali njegov brat mi je rekao da moramo da završimo film jer nam je to ostavio u amanet – ispričala je pevačica svojevremeno u emisiji Amidži šou govoreći javno kakav je bio veliki prijatelj Dragane Mirković koji je, nažalost, preminuo.


Prijatelj Dragane Mirković

Dragana Mirković i Toni BijelićM.M./Ata images

Podsećanja radi, poznata voditeljka Jovana Jeremić govorila je nedavno o razvodima na estradi, pa je potkačila i Draganu i Tonija. Osim njih dvoje, Jovana nije štedela ni Džinoviće.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije