Kosjerina ili…? Pogodite koje prezime će novopečena mlada od sada da nosi…

09.06.2024

16:00

By

Prezime Dragane Kosjerine

Antonio Ahel/ATAImages.

Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina svom dugogodišnjem izabraniku Bojanu Perduvu juče je izgovorila sudbonosno „da“ u crkvi u Beogradu pred bliskim prijateljima i članovima porodica, a pitanje koje se nametnulo nakon ovog čina jeste koje je to prezime Dragane Kosjerine kojim će se ona ubuduće predstavljati.

Malo je reći da je izgledala poput najlepših princezi iz bajki u dugoj sneg beloj haljini koja je otkrivala leđa i ramena, dok je na noge obula otvorene sandale na visoku potpeticu.

Prezime Dragane Kosjerine

Antonio Ahel/ATAImagesAntonio Ahel/ATAImages

Draganina venčanica imala je dugačak šlep koji su nosile tri devojke među kojima je bila i njena sestra.

Za poseban dan podrazumevala se i posebna šminka i frizura, a raspuštena valovito kosa koju je Dragana ukrasila cvećem, samo je dodatno naglasila njenu lepotu.

Prezime Dragane Kosjerine

Antonio Ahel/ATAImages


Ništa manje za svojom izabranicom nije zaostajao ni mladoženja, koji se odlučio za crni smoking sa mašnom, a sa svoje voljene nije skidao pogled, pa je bilo više nego očigledno da će Draganu držati kao malo vode na dlanu.

Prezime Dragane Kosjerine

Antonio Ahel/ATAImagesAntonio Ahel/ATAImages

Osim svadbenog veselja, danas se odigralo i građansko venčanje na kome je prelepa voditeljka donela odluku kako će se prezivati, a šta je odlučila, za sada nije poznato.

Da li će prezime Dragane Kosjerine ostati ono po kojem je prepoznatljiva, kako tradicija nalaže uzeti muževljevo ili ga pak dodati svom ostaje nam da sačekamo neko vreme i u njenu odluku uverimo se sami.

Prezime Dragane Kosjerine nakon udaje još uvek je misterija za javnost

Podsećanja radi, Dragana je čoveka kom se zaklela na večnu ljubav upoznala preko zajedničkih prijatelja, a prvi put ga je videla kada je posetila njegovu stomatološku ordinaciju kao pacijent.

– Bojan je kombinacija karaktera, pojave i energije – govorila je Dragana Kosjerina kada bi je pitali čime ju je Bojan osvojio.

Prezime Dragane Kosjerine

Antonio Ahel/ATAImagesAntonio Ahel/ATAImages

Par se verio 2019. godine, tokom letovanja u Grčkoj. Voditeljka je kasnije pričala da ju je Bojan zaprosio neočekivano, dok su šetali Akropoljem.

– Jednostavno je kleknuo i izvadio kutijicu sa prstenom – rekla je.

Pročitajte i – Došao je i taj dan! Dragana Kosjerina blista u belom: Pogledajte prvu fotografiju, presrećna je

Prvobitni odlazak pred oltar, zakazan za 2020. godinu, poremetila je pandemija korona virusa.

– Sve planove smo stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak sa dinamikom situacije – rekla je tada Kosjerina za magazin „Gloria“ i otkrila da veći deo Bojanove porodice živi u Portugaliji, gde je on i rođen.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije