Ministarstvo se hitno oglasilo zbog Slobe Radanovića: Pevač pretio deci u školi, ovo su detalji

03.04.2024

17:04

By

Odnos Cece iSlobe Radanovića

Ata images

Sloba Radanović/Ata Images

Pretnje Slobe Radanovića u školi izazvale lavinu komentara

Pevač Sloba Radanović našao se u centru skandala zbog optužbi roditelja đaka četvrtog razreda Osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ u naselju Višnjička banja.

Pretnje Slobe Radanovića u školi izazvale lavinu komentara, oglasilo se ministarstvo

Kako se navodi, incident se dogodio krajem marta, a deo roditelja tvrdi da je folker, inače očuh jednog đaka, „terorisao ceo razred“. Sloba je, navodno, nenajavljeno upao na čas i pretio deci, a ovim povodom se sada oglasilo i Ministarstvo prosvete, ali i Uprava škole, na čelu sa direktorkom.

Pretnje Slobe Radanovića

Antonio Ahel/ATAImages

– Ministarstvo prosvete je obavešteno o incidentu u OŠ „Milena Pavlović Barili“. U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvete će pratiti postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole – istakli su iz Ministarstva, prenosi Kurir.

Pročitajte: Veliki šef doneo odluku- Kažnjena supruga Ivana Marinkovića zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

Na dan događaja nisam bila u školi, ali dobila sam izveštaj od učiteljice. Kontaktiraću vas kad budem upoznata sa svim detaljima oko ovoga – poručila je direktorka škole, Olivera Korošec.

Inače, ovim povodom oglasila se i Jelena Radanović, Slobina supruga, koja je istakla da je priča o spornom incidentu nebulozna, te tvrdi da je pevač otišao u školu kako bi rešio nesporazum između svog posinka i jednog školskog druga. Ona takođe ističe da majke dece prave dramu, te da je priča zabavna jer je u pitanju njen muž, koji je poznata ličnost.


Pretnje Slobe Radanovića

– Videla sam tekst. To je čista nebuloza. On je otišao u školu kako bi izmirio mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su deca.

Pročitajte: Haos na estradi- Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare, pevačica u šoku, oglasio se i Sloba

– Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na decu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu. Napravile su haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje… – započela je Jelena, te je kratko nastavila:

Pretnje Slobe Radanovića

– Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su deca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namera jeste bila samo da se dečaci izmire i lepo druže.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije