Ogroman problem samo dan pred svadbu: Jelena Radanović zatražila javno pomoć za Slobu

19.02.2024

12:02

By

Svadba Jelene i Slobe

Ata images

Jelena i Sloba Radanović

Svadba Jelene i Slobe željno se iščekuje

Jelena i Sloba Radanović venčali su se pre dve godine pred Bogom, ali gala slavlje ostavili su za neku drugu povoljniju priliku te su odlučili da to bude baš sutra. Međutim iako je svadba Jelene i Slobe za samo jedan dan, oni ili bolje reći on, još uvek nisu spremni.

Svadba Jelene i Slobe je sutra, a oni u problemu

Jelena i Sloba Radanović su doneli odluku da sutra proslave rođendan sina Damjana ali i da naprave veliko svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali u crkvi.

I, dok se ovih dana priča o tom njihovom veselju, te da je za isto sve spremno, Jelena Radanović je sada na svom profilu na društvenoj mreži Instagram otkrila da nije baš sve tako idealno te da imaju i jedan problem.

Pročitajte i: Konačna odluka: Sanju Kužet u Zvezdama Granda zameniće ova pevačica, majka troje dece

Ona se javno obratila svima i zatražila pomoć za Slobu.

Svadba Jelen i Slobe

Jelenina objavainstagram

– Gde ima maslinasto odelo u broju 58? Ženi mi se muž – napisala je Jelena u objavi.


Kako je nedavno otkrio dobro upućen izvor svadba Jelene i Slobe je već zakazana za sutra tako da je, moglo bi se reći, mladoženja nespreman.

Pročitajte i: Ovaj dan su čekali: Najlepše vesti u domu Slobe Radanovića, Jelena prva saopštila

– Jelena i Sloba su dugo čekali da naprave svadbu, jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo da srede pre toga. Sva slavlja koja su do sada pravili su bila za uži krug ljudi, tako da će svadba da bude ogromna. Svadba će biti u utorak u Beogradu – priča izvor za i dalje otkriva:

Svadba Jelene i Slobe

Jelena i SlobaAta images

Na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane, tako da su od početka gledali da u pitanju bude veliki prostor.

Inače, Jelena i Sloba pre samo nekoliko dana proslavili su godišnjicu braka pa je i to jedan od razloga zašto su baš u ovom periodu želeli da naprave i veliko svadbeno veselje.

Još iz kategorije