Haos na estradi: Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare, pevačica u šoku, oglasio se i Sloba

28.03.2024

21:03

By

Majka Slobe Radanovića

Ata images

Sloba Radanović/Ata Images

Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare

Pevač Sloba Radanović „ukrao“ je pesmu Dare Bubamare i Željka Nikolića, a sve se saznalo kada je sinoć Sloba Radanović u svom šou „Pevaj sa mnom“ obavestio javnost da uskoro objavljuje pesmu a koju su zapravo Dara i Željko snimili pre tri godine.

Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare, oglasili se oboje

Kako Informer saznaje, Dara i Željko su pesmu kupili od Marine i Raleta a ona je sada nekako dospela do Slobe Radanovića. Tim povodom oglasila se pevačica, a onda i Sloba Radanović ali i Futa.

Dara Bubamara se tim povodom odmah oglasila. Kako pevačica tvrdi, tu pesmu su kupili još 2021. godine.

Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare

Antonio Ahel/ATAImages

– Šokirana sam, juče me zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: Molim te dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom, zove se pesma „Infarkt moje duše“ – rekla je Dara Bubamara za Informer i dodala:

– Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma.


Pročitajte i: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar

I Željko Nikolić se oglasio ovim povodom.

– Marina je napisala taj poslednji tekst. Ja sam 2021. godine kupio tu pesmu, šokiralo me kad sam video da je moja pesma na Slobinom novom albumu. Nisam se nadao da neko kupljenu pesmu može da proda – rekao je Željko Nikolić.

Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare

U sve se umešao i Futa koji je istakao:

– Ne znam ni ko je Sloba, ni ko je Jelena. Raleta znam i Marinu znam naravno. Ne znam šta su radili, nisam u toku, niti znam koja je pesma. To će sve odraditi moja ekipa koja je angažovana da se bavi zaštitom autorskih prava. Stvarno ne znam o čemu se radi, ni ko je prodao pesmu, ni ko je kupio – rekao je Futa za pomenuti medij.

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena bili su šokirani kada su saznali šta se desilo.

Sloba Radanović ukrao pesmu Dare Bubamare

Antonio Ahel/ATAImages

– Ne mogu to da komentarišem, to vidite sa autorima. Mi smo pesmu kupili, otpevana je, snimljen je spot… Ne znam detalje, autori su Rale Ratković i Marina Tucaković, ne znam šta se sa tim pesmama dešava, mi smo kupili tu pesmu – istakli su takođe za pomenuti medij.

Još iz kategorije