Razlog promene je misteriozan: Ovo je pravo ime pevačice Jane Todorović

11.04.2024

09:04

By

Pravo ime pevačice Jane Todorović

Pravo ime pevačice Jane Todorović je malo ko znao

Jedna od najpoznatijih folk pevačica Jana Todorović izaziva pažnju gde god da se pojavi. Međutim, malo ko zna kako se ona zapravo zove.

Pravo ime pevačice Jane Todorović je malo ko znao, otkrila detalje promene

Njeno pravo ime je Dragana, ali kako je jednom prilikom istakla ona je ime promenila zato što je tada postojalo dosta uspešnih pevačica koje su se zvale isto kao ona.

Todorovićeva je završila srednju muzičku školu u Prištini, a pevanjem je počela da se bavi već sa 14 godina.

Pravo ime pevačice Jane Todorović

Nakon što je 1992. godine izdala prvi album, koji nije bio popularan i slušan, Jana je odlučila da prihvati posao profesorke muzičkog u jednoj osnovnoj školi na Kosovu i Metohiji. Međutim, krajem devedesetih izdaje drugi album, koji je bio bolje ispraćen od prvog i tada pjevačica odlučuje da odustane od karijere u prosveti.

Pročitajte: Uhapšen Ognjen Amidžić- Voditelj završio u zatvoru, priznao krivicu

Pevačica uživa u skoro tri decenije dugačkom braku, a jednom prilikom otkrila je detalje odnosa sa suprugom.


– Ja sam 27 godina u srećnom braku. Kao prvo, za mene je brak svetinja i ono što je najsvetije su deca. Ja sam odrasla u kući gde je bilo nesuglasica, ali mi smo kao deca bili po strani.

Pročitajte: Jana Todorović prošla kroz pakao- Tukao je ćerku, a ja sam morala da pevam pored

– Kad imam problem s mužem, ako se zakačimo oko nekog kuvanog jela i toga da li čorba dovoljno slana, ja isti kažem ćerki da ide u svoju sobu – rekla je Jana u emisiji „Magazin in“ i dodala:

Pravo ime pevačice Jane Todorović

– Naravno da manipulišem. Kukam od ranog jutra da me boli rame, da me boli ruka od mikrofona. Desi se da me moj suprug sačeka na aerodromu i isto tako kuka. Šta sam ja sve prošla na putu, prilazi svako i dolazi. Taj vlasnik kluba ili veselja je ili zadovoljan ili nije, pa će platiti sutra ili prekosutra na račun, ma muka.

Još iz kategorije