U jeku priča o razvodu, Karleuša objavila fotografiju sa predsednikom: Imala je da poruči svima samo jedno

28.05.2024

20:00

By

Potez Jelene Karleuše

ATA IMAGES

Jelena Karleuša

Potez Jelene Karleuše niko nije očekivao

Jelena Karleuša prolazi kroz novu dramu od kada je njen zakoniti suprug Duško Tošić javno progovorio o razvodu. Ipak, koliko god da joj je teško, pop diva ima snage za sve, pa je novi potez Jelene Karleuše na Instagramu izazvao lavinu komentara.

Potez Jelene Karleuše izazvao lavinu komentara

Naime, pop diva Jelena Karleuša gostovala je u emisiji „Ćirilica“ zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Ivicom Dačićem, a odmah nakon toga novi potez Jelene Karleuše na njenom zvaničnom Instagram nalogu odjeknuo je u medijima, više nego i nejn razvod od Duška Tošića.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena se u emisiji dotakla raznih tema, a danas, kada su se utisli slegli, objavila je fotografiju koja je nastala u pauzama snimanja pomenute emisije, te je to zapravo potez Jelene Karleuše o kojem bruji region.

Potez Jelene Karleuše

Jelena KarleušaATA IMAGES


– Sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom policije i potpredsednikom Vlade Srbije, Ivicom Dačićem i po mom mišljenju, budućim predsednikom Crne Gore, gospodinon Milanom Kneževićem, u emisiji “Ćirilica” kod genijalnog Milomira Marića. Iako nisam političar, samo žena hrabrog i pravičnog stava koja je zbog toga napadana, govorila sam o temama koje su od istorijskog značaja za moju zemlju i čitav Balkan – napisala je Karleuša, pa nastavila:

Pročitajte i – Nakon skandaloznih prepiski roditelja oglasila se Nika Tošić – Svaka devojčica bi trebalo da bude ovako hrabra

– Kao neko čiji se glas daleko čuje i ko uživa popularnost širom regiona ali i sveta, uputila sam jasnu podršku mojoj zemlji i narodu u ovim teškim vremenima, kao i želju za pomirenjem i dobrim odnosima sa svim narodima Balkana i sveta – zaključila je Jelena Karleuša koja je ogorčena zbog prepiske između Severine i njenog supruga Duška.

Pročitajte i – Jelena Karleuša očajna zbog razvoda – Neka mi univerzum da snagu…

– Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim, to je moja pobeda – napisala je JK dan pre gostovanja u emisiji kod Marića i sama sebi dala vetar u leđa zbog supruga Duška koji je najavio da želi sporazumni razvod.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije