Dragana Mirković matirala Tonija: Osim što se razvode, pevačica na sudu traži sve što joj pripada

31.05.2024

16:45

By

Tuga Dragane Mirković

Bojan Vuković

Potez Dragane Mirković niko nije očekivao

Pre dva meseca Dragana Mirković potvrdila je medijima da se razvodi posle 24 godine braka. Taj potez Dragane Mirković niko nije ni naslutio, a sada je usledio još jedan koji je i njenog supruga Tonija Bijelića ostavio bez teksta.

Potez Dragane Mirković ostavio sve u šoku

Iako je u početku bilo reči o sporazumnom razvodu, do toga ipak neće doći. Kako Telegraf.rs piše, Dragana Mirković rešila je da tuži i dalje zakonitog supruga Tonija Bijelića, kako bi svu u braku stečenu imovinu podelili na sudu, jer “drugačiji dogovor trenutno nije moguć”, naveo je pouzdani izvor upućen u razvod Dragane Mirković i Tonija.

Potez Dragane Mirković

Dragana Mirković i Toni BijelićM.M./Ata images

Kako je Dragana objasnila kada je potvrdila da će se razvesti od Tonija, ona nije precizirala šta je navelo na tu tešku odluku. Samo je kratko priznala da već tri godine Toni i ona ne žive pod istim krovom.

Potez Dragane Mirković

Toni i Marko BijelićAta images

Od trenutka kada je donela tešku odluku da se razvede, Dragana Mirković dobija podršku i podstrek od sina Marka i ćerke Manuele Bijelić, a kako su pojedini mediji tada naveli, sin je i te kako teško podneo razvod roditelja i za sve je okrivio oca. Čak ga ni na Instagramu ne prati, pa je jasno da je svim srcem uz majku.


Pročitajte i – Dragana Mirković se slomila zbog razvoda – Izgovorila je ovo i rasplakala se

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka – izjavila je Dragana Mirković i zamolila medije da poštuju njenu privatnost tim povodom.

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković konačno progovorio i jasno mu poručio – Videćeš me samo u crkvi…

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali – dodala je pevačica.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije