Đina Džinović precrtala majku Melinu: Ovo nikako ne može da joj oprosti

08.04.2024

19:00

By

Potez Đine Džinović

Instagram

Đina Džinović

Potez Đine Džinović zaprepastio čitavu javnost

Melina i Haris Džinović danima su glavna tema medija zbog razvoda. Oni se nisu razišli u miru, pa osim njih dvoje, najviše ispaštaju njihova deca, a sada je kao posledica svega toga došao do izražaja novi potez Đine Džinović.

Potez Đine Džinović niko nije očekivao, najmanje njena majka Melina Džinović

Haris je u svojoj ispovesti o razvodu već govorio da nejgov i Melinin sin Kan krivi majku, kao i da s njom više od mesec dana nema nikakav kontakt, a sada je potez Đine Džinović dodatno podgrejao sumnje da su deca, navodno, majci okrenula leđa.

Potez Đine Džinović

ĐinaInstagram

Naime, novi potez Đine Džinović zbunio je čitavu javnost. Ona je, kako prenose mediji, otpratila majku Melinu sa Instagrama i time podgrejala sumnje javnosti da je krivi za krah braka, kao i sve što sada porodica prolazi upravo zbog toga, a navodno to ne može da joj oprosti.

Pročitajte i – Ovako je sve krenulo da se raspada – Haris priznao emocije, nije mu nimalo lako

Podsećanja radi, navodno je preljuba Meline Džinović razlog raspada braka, o čemu je Haris govorio za medije bez dlake na jeziku. O tome su svoja saznanja ispričala i pojedine javne ličnosti, upućene u život sada već Harisove bivše supruge, pa ne čudi da je usledio ovakav potez Đine Džinović.

Pročitajte i – Fatalna veza urnisala trudnu Katarinu Živković – Jedva se otarasila budale

Inače, Haris je pre nekoliko dana otvorio dušu, te priznao kada je primetio da njegov brak više nije idiličan.


Potez Đine Džinović

Đina DžinovićDragan Gajić

– Pre dve godine smo počeli da se udaljavamo jedno od drugog. I dan danas ne znam razloge, samo sam shvatio da više nismo toliko bliski i prisni. Tada je sve krenula da se raspada! Bilo je ljubavi, bar sam ja mislio da ima… Druga strana zna koliko je to bilo iskreno i da li je bilo iskreno. To morate nju pitati. Bilo je lepo dok je trajelo, rekao je poznati folk pevač koji ne krije koliko ga je bivša supruga razočarala.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Dragan Gajić

Još iz kategorije