Godinu dana sam bila na lečenju: Poznata pevačica jedva pobedila opasan porok

08.06.2024

14:00

By

Nadežda Biljić i Toma Panić

ata images

Porok Nadežde Biljić sada je prošlost, ali kako je sama priznala pred kamerama, nimalo joj nije bilo lako da se izvuče iz kandži alkoholizma. Naime, Nadežda Biljić je pre braka sa Tomom Panićem, kojeg je upoznala u rijalitiju, imala ozbiljne probleme sa pićem, ali je uspela da se izvuče. Kako je naglasila, alkoholizam je zapravo postao bolest Nadežde Biljić.

Porok Nadežde Biljić mogao je da je košta karijere

Kako je sama pevačica istakla, porok Nadežde Biljić danas je česta pojava, posebno na estradi, a najgore je što mnogi godinama nisu ni svesni da imaju problem, što je i sa njom bio slučaj sve dok Nadežda i Toma nisu postali svesni da moraju da se bore za sina Longa, pa su oboje preko noći odrasli i sazreli.

Porok Nadežde Biljić

Kako je Nadežda sama istakla, nije imala meru u piću, a čim je shvatila da ima problem, rešila je da zauvek prestane da pije.

Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren – s osmehom priča Biljićeva i dodaje da nije umela da se kontroliše:

Porok Nadežde Biljić podmuklo je postajao njen đavolji gospodar

Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih „prepila“… Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana. Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola – rekla je Nadežda svojevremeno.


Pročitajte i – Nadežda otkrila nepoznate detalje – Toma Panić nije u kontaktu sa sinom, ovo je razlog

Podsetimo, pevačica je sada u srećnoj vezi sa partnerom kog je upoznala u rijalitiju, Tomom Panićem, sa kojim ima sina Longa i koji je sada zadužen za njenu karijeru i to se i te kako vidi jer je Nadežda i te kako naprdovala:

– Situacija je sada mnogo bolja. Kao što i sami znate, pojedini menadžeri guraju u prvi plan svoje pevače zbog kojih mi koji nismo u određenim klanovima nismo mogli da dođemo do izražaja. Takođe, širile su se glasine da pijem i da ne dolazim na nastupe. To se promenilo, sada sam vrlo posvećena poslu i sve funkcioniše kako treba.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije