U teškoj situaciji: Nadežda Biljić saznala da boluje od neizlečive bolesti

22.04.2024

14:00

By

Bolest Nadežde Biljić

Bolest Nadežde Biljić je neizlečiva

Pevačica Nadežda Biljić osim po sjajnim glasovnim mogućnostima poznata je i po učešću u rijalitiju Zadruga.

Bolest Nadežde Biljić je neizlečiva, pevačica slučajno saznala za dijagnozu

Ipak, malo ko zna da ona godinama boluje od neizlečive bolesti. Naime, ona je jednom prilikom otkrila da boluje od dijabetesa i priznala koliko je dijagnoza uticala na njen svakodnevni život.

– U poslednje vreme se često javlja taj problem kod ljudi, ja sam obolela od šećerne bolesti, dijabetesa tipa jedan, živim na insulinu, ni malo nije lako. Nije lako u smislu što ja svoj tridesetogodišnji život treba da okrenem naglavačke, da počenem da doručkujem, što nikada nisam radila, da ostavim slatko koje volim najviše na svetu – ispričala je Nadežda jednom prilikom i dodala:

Bolest Nadežde Biljić

– Sam osećaj kad uzmem insulin da ubodem samu sebe nije ni malo prijatan, ustvari dijabetes nije bolest to je stanje organizma i sa tim se živi i ako vodite računa možete da doživite duboku starost. Na žalost i moj brat i ja imamo isti tip šećera, meni je to jako teško palo, to sam saznala posle porođaja.

Pročitajte: Polila se vrelim uljem- Glumica Nina Janković pokazala rane, već neko vreme u zavojima

– To se javilo tokom trudnoće, gestacijski dijabetes, to se tako zove, često se pojavi kod žena tokom trudnoće. Bude na samoj granici, pa kad se žena porodi budeš na dijeti i onda se to reguliše, ali kod mene se to nije regulisalo. Kada sam izašla iz “Narodnog fronta”, pošto sam se porodila pre vremena hitnim carskim rezom, ja sam prvi put u životu imala visok pritisak, što nikada do sada nisam imala, niti davala na značaju pošto je sve vreme bio problem taj dijabetes.


Bolest Nadežde Biljić

Kako je istakla za dijagnozu je saznala slučajno.

Pročitajte: Završila u hitnoj- Bivša Zadrugarka otrovana, isplivali detalji u javnost

– Vukla sam to mesec i po dana, osećala sam se čudno, a sreća u nesreći je što je moj brat dijabetičar pa je imao aparat, pa sam izmerila šećer i bocnula sam se dva tri puta i mislili smo da se aparat pokvario jer sam imala šećer 29,8. Bola sam se 4, 5 puta na dan, a sada je to malo bolje – rekla je Biljićeva svojevremeno u emisiji „Grand magazin“.

Još iz kategorije