Polila se vrelim uljem: Glumica Nina Janković pokazala rane, već neko vreme u zavojima

22.04.2024

10:04

By

Nina Janković pokazala rane

Antonio Ahel/ATAImages

Nina Janković pokazala rane od polivanja uljem

Glumica Nina Janković nedavno je doživela nezgodu, zbog čega je hitno završila u bolnici. Kako je istakla, glumici se vrelo ulje, u kom su se pržili mladi krompirići, prolilo na obe noge, zbog čega je zadobila opekotine.

Nina Janković pokazala rane od polivanja uljem, glumica u zavoju

Ona je podelila fotografiju i pokazala da već tri nedelje nosi zavoje.

Inače, Nina je nedavno priznala da joj nije nimalo lako u odgajanju dvoje dece, ali da suprug i ona imaju svu neophodnu pomoć.

Nina Janković pokazala rane

– Imam više pomoći od Jadranke, ali jeste haotično moram priznati, kao i svakoj mladoj majci koja se brzo vratila na posao i ima dvoje male dece. Uz dobru organizaciju, muža, njegove i moje roditelje, imamo i dadilju, uspevamo. Morala je nekada mama hitno da dolazi iz Šapca da pomogne, ali se snalazimo – objasnila je glumica.

Pročitajte: Nemate ideju za nedeljnu poslasticu? Tamara Dragičević predlaže recept za lagani posni kolač VIDEO

Nina važi za jednu od naših najlepših glumica, a kao njen glavni adut mnogi izdvajaju – oči i specifičan pogled koji malo koga ostavlja ravnodušnim. odigrala je dosta različitih uloga i pokazala neverovatnu moć transformacije, naročito u seriji „Kalkanski krugovi“, gde smo imali priliku da je vidimo i kao Svetlanu i kao jezivu Baba Gubu.


Prvo značajnu ulogu dobila je već na trećoj godini studija, a u pitanju je uloga Valerije u filmu „Montevideo, Bog te video“. Već tada je očarala mnoge i odlično odigrala fatalnu zavodnicu, te je bilo jasno da je pred njom uspešna karijera.

Pročitajte: Sloboda Mićalović na stubu srama, komšije je nisu štedele- Ko bi rekao da je sve ovo uradila, pomenuli i alkohol

Od 2014. godine je u braku sa Matejom Dičićem sa kojim ima dvoje dece – sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Još iz kategorije