Nadežda otkrila nepoznate detalje: Toma Panić nije u kontaktu sa sinom, ovo je razlog

25.04.2024

14:04

By

Toma Panić nije u kontaktu sa sinom

Antonio Ahel/ATAImages

Toma Panić nije u kontaktu sa sinom

Pevačica Nadežda Biljić je već nekoliko godina u vanbračnoj zajednici sa Tomom Panićem, kojeg je upoznala u rijalitiju Zadruga, gde su i otpočeli vezu.

Oni su pre četiri godine dobili sina Longa, a nije tajna da Panić ima i vanbračnog sina u Kini, o čemu je i javno govorio u rijalitiju.

Toma Panić nije u kontaktu sa sinom, Nadežda pričala o tome

– Ne bih imala ništa protiv da Toma sina dovede kod nas, ali kao što sam već rekla, ne bih se u to previše mešala. To je Tomin život pre našeg braka i on najbolje zna šta treba da radi po tom pitanju. Decu obožavam i Longov brat je dobrodošao u naš dom – rekla je Biljićka, pa otkrila da li je njen muž u kontaktu sa sinom i njegovom majkom.

– Nije u kontaktu – rekla je kratko, pa dodala:

Toma Panić nije u kontaktu sa sinom

– Sigurno mu je kao ocu teško što je situacija takva kakva jeste. To su osetljive stvari. Nadamo se da će se to promeniti.


Podsetimo, Nadežda se u rijalitiju istakla svojim vokalnim sposobnostima, a nedavno je govorila i da je njen put na estradu bio trnovit.

Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

– Situacija je sada mnogo bolja. Kao što i sami znate, pojedini menadžeri guraju u prvi plan svoje pevače zbog kojih mi koji nismo u određenim klanovima nismo mogli da dođemo do izražaja. Takođe, širile su se glasine da pijem i da ne dolazim na nastupe. To se promenilo, sada sam vrlo posvećena poslu i sve funkcioniše kako treba.

Toma Panić nije u kontaktu sa sinom

Podsećanja radi, Nadežda se godinama bori sa dijabetesom.

– U poslednje vreme se često javlja taj problem kod ljudi, ja sam obolela od šećerne bolesti, dijabetesa tipa jedan, živim na insulinu, ni malo nije lako. Nije lako u smislu što ja svoj tridesetogodišnji život treba da okrenem naglavačke, da počenem da doručkujem, što nikada nisam radila, da ostavim slatko koje volim najviše na svetu – ispričala je Nadežda jednom prilikom i dodala:

Toma Panić nije u kontaktu sa sinom

– Sam osećaj kad uzmem insulin da ubodem samu sebe nije ni malo prijatan, ustvari dijabetes nije bolest to je stanje organizma i sa tim se živi i ako vodite računa možete da doživite duboku starost.

Pročitajte: U teškoj situaciji- Nadežda Biljić saznala da boluje od neizlečive bolesti

– Na žalost i moj brat i ja imamo isti tip šećera, meni je to jako teško palo, to sam saznala posle porođaja.

Još iz kategorije