Naša poznata glumica umalo umrla na porođaju: Ovo su svi detalji drame

06.05.2024

11:05

By

Porođaj Kaline Kovačević

ATA IMAGES

Kalina

Porođaj Kaline Kovačević umalo je koštao života

Glumica Kalina Kovačević mama je dve devojčice – Mione i Anike. Iako je najsrećnija kad vreme provodi sa svojim ćerkama, glumici su oba porođaja bila veoma teško iskustvo, te joj je tada zdravlje bilo i te kako ugroženo.

Porođaj Kaline Kovačević bio je jako težak

Kalina je stariju ćerku Mionu dobila u braku sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem, a kako je kasnije ispričala, gotovo sve vreme dok je bila trudna, morala je da miruje, budući da je trudnoća bila visokorizična.

Porođaj Kaline Kovačević

KalinaATA IMAGES

„Tri dana nakon što sam rodila Mionu, dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, bila sam šest nedelja u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer dete ne možeš da dojiš jer sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam imala kliničku smrt i odreagovala na neki lek, meni je samo u glavi prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je kroz glavu šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost“, rekla je ona svojevremeno govoreći na temu porođaj Kaline Kovačević, prenosi „Blic“.

Pročitajte i – Tara Simov van sebe na Vaskrs – Završila u zatvoru, pa pomenula samoubistvo

Porođaj Kaline Kovačević doveo je do toga da je glumica upala u komu, a kada se probudila, morala je bukvalno ponovo da uči da hoda. Ljubav prema tek rođenoj ćerkici i najmilijima bila joj je motivacija da se ne predaje i uspela je da ponovo stane na noge i nastavi sa normalnim životom.

Pročitajte i – Nacija na nogama zbog porodice Šparavalo – Anđela posle rijalitija ostaje na ulici

Kalina se inače od prvog supruga razvela nakon nekoliko godina braka, a potom se zaljubila u Vladimira Rekovića i sa njim dobila ćerku Aniku. Kako kaže, zbog lošeg iskustva sa prvom trudnoćom i porođajem, mnogi su je pitali kako se uopšte odlučila za drugo dete.


„Dosta žena me pita kako sam imala hrabrosti za drugu trudnoću. Nakon prve sam učila da hodam, jer sam prvo ležala na održavanju trudnoće pet meseci i onda sam još dva meseca bila u bolnici dok sam se borila sa sepsom koja iscrpljuje ceo organizam. Od ležanja sedam meseci mi se stvorila voda u kuku, a rana se inficirala i nije mogla da zaraste, prosto nisam mogla da povežem, laički da kažem, noge i ruke da ih pomeram. Išla sam na vežbe. Sećam se aplauza kada sam prvi put mogla samostalno da dohvatim flašicu vode. Znam šta znači biti nemoćan i zato cenim ovo danas što imam“, evocirala je glumica uspomene.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije