Sve je jasno: Toni Bijelić odmah reagovao na informacije o pomirenju sa Draganom

08.05.2024

10:00

By

Razvod Dragane MIrković

Instagram

Pomirenje Tonija i Dragane izazvalo lavinu komentara

Sve je iznenadila vest da se Dragana Mirković i Tonije Bijelić razvode nakon 24 godine braka. Naime, njihov odnos nakon razvoda mesecima intrigira domaću javnost, pa su se pojavile i informacije da „biznismen moli pevačicu da se pomire“, na šta je on odmah reagovao.

Pomirenje Tonija i Dragane izazvalo lavinu komentara, on se odmah oglasio

– Laž – napisao je na sve natpise o tome da biznismen moli pevačicu da se pomire.

Poznata pevačica je nedavno prilikom svog dolaska u Beograd, otkrila „da se oseća nikada bolje i jače“ i da „voli novu sebe“.

Pročitajte: Velika promena nakon polufinala- Srbija je prošla u finale, evo kako se Teya Dora kotira

– Dopada mi se ovo pitanje. Uvek govorim da imam najbolju publiku na svetu. Ovo sada sam ja, mnogo jača nego što sam mislila da mogu biti i svesna sam sebe. Volim ovu novu sebe, da budem iskrena….

Pomirenje Tonija i Dragane

Dragana Mirković i Toni BijelićM.M./Ata images

– To je zbog publike koja je uvek izuzetno svesna ko sam ja, mnogo više nego ja sama… Zbog publike sam mnogo puta prevazilazila brojne nevolje. Uvek sam nasmejana i vesela, volim da imam ljude oko sebe! – zaključila je Dragana za „GrandOnline“.


Podsećanja radi,  Dragana i Toni se razvode nakon 24 godine braka.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Pročitajte: U jeku razvoda sa Tonijem- Dragana Mirković u suzama zbog Karleuše, drhtavim glasom se oglasila

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pomirenje Tonija i Dragane

Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Još iz kategorije