Ponizila ga najgore moguće, a sada u isto vreme na istom mestu: Stanija i Asmin uhvaćeni zajedno, on sve otkrio FOTO

05.03.2024

10:15

By

Veza Stanije Dobrojević

instagram

Stanija i Asmin

Stanija i Asmin zajedno u Americi

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić već mesecima se provlače po medijima te kao ljubavni per, te kao najveći neprijatelji. Nedavno je isplivalo to da je Stanija sve poklone koje joj je Asmin poslao bacila, a sada je isplivala inofrimacija da su Stanija i Asmin zajedno.

Stanija i Asmin zajedno, isplivale fotografije pa se i on oglasio

Na društvenim mrežama su počele da kruže priče da su Stanija i Asmin zajedno, a onda se oglasio i on sam te priznao šta se dešava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T A N I J A (@stanijadobrojevic)

– Nismo se pomirili, ali je ispala čovek prema meni. Došao sam u Majami da je nađem da porazgovaramo u četiri oka. Imao sam da rešim neke stvari koje sam zabrljao – istakao je Asmin Durdžić na početku razgovora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Asmin Durdzic (@alibaba_alibabic)

– Bila je ljuta, al se smejala kad me je videla. Mnogo sam pogrešio prema njoj i sve što se dešava, ali mogu samo da kažem da je ona veliki čovek i, kad su mi svi okrenuli leđa, ona je ispala fer. Došao sam ovde samo na par dana i vraćam se za Austiju jer me čekaju novi projekti i gradnja. A šta će biti s nama i hoćemo li uspeti, ne znam. Boriću se za nju, pa koliko vremena bude trebalo – zaključio je Durdžić za Pink.


Pročitajte i: Verica napala Mariju zbog deteta: Pogrešno ga vaspitavaš, ovo su su detalji

Podsetimo, za Dan zaljubljenih, a tome nema ni mesec dana, Stanija je dobila nekoliko skupocenih proizvoda, ruže, balone, plišanu igračku, kao i tortu sa natpisom. Stigla je i čestitka koju nije pokazala javno, a onda je Asmin objavio kakvu je on čestitku dobio. Naime, Stanija je telefon na kom se video njegov lik ubacila u kantu za đubre.

Da je Stanija bila ljuta sada je jasno, a kako će se ovaj odnos dalje odvijati ostaje da vidimo.

Još iz kategorije