Zvezda Granda progovorila o borbi sa rakom: Moja prva hemoterapija, otpale su mi trepavice

09.04.2024

11:04

By

Umro muž pevačice Cipke

PRINTSCREEN YOUTUBE

Pevačica Naida Bešlagić objavila detalje o borbi sa rakom

Pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Naida Bešlagić je progovorila o svojoj borbi sa rakom.

Ona je imala karcinom jajnika, a putem mreža je prvo objavila fotografiju bez kose i opisala detalje svoje bitke, te istakla da je najviše pomogla onima koji prolaze kroz isto.

Pevačica Naida Bešlagić objavila detalje o borbi sa rakom, obratila se svim ženama

Pevačica je sada na Instagramu prvi put objavila fotografije koje su nastale tokom njenog lečenja i pokazala kako je tada izgledala.

Pročitajte: Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom- Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

– Moja prva hemioterapija, zbunjenost i strah od nepoznatog. Na glavi mi je hladna kapa. To je uređaj koji sam nabavila preko svojih prijatelja iz Amerike, navodno sprečava opadanje kose. Meni na žalost nije pomoglo, ali čula sam i videla kod nekih žena na Tik-Toku da deluje – napisala je pevačica, pa objavila i drugu fotografiju:

Pevačica Naida Bešlagić

Fotografija je nastala sedamnaesti dan nakon moje prve hemoterapije. Te večeri sam izašla sa prijateljicama dok niko oko mene nije mogao ni da nasluti da imam kancer i da sam u procesu lečenja.


Pročitajte: Ana Bekuta se vratila u Zvezde Granda- Pevačica u tamnoj odevnoj kombinaciji, ovako sada izgleda FOTO

– 18. dan nakon prve hemioterapije kosa je nenormalno počela da mi opada. Nakon dva dana plakanja donela sam tešku odluku u tom momentu za mene, a to je ošišati se, to jest obrijati glavu u potpunosti. Za svaku ženu koja prolazi sve ovo najteže je ostati bez kose – napisala je Naida, pa zaključila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naida Šabović (@naidabeslagic_)

– Moja peta hemioterapija. U mojoj glavi misli „Još jedna i gotovo“. Već pred peti ciklus kreću da mi opadaju obrve i trepavice, ali hvala Bogu, danas za sve ima rešenje. Zahvalna sam jer sam i dalje dobro – zaključila je ona.

SLIKE: Printscreen, Instagram

Još iz kategorije