Keba u problemima: Zbog čestog farbanja počeo da ćelavi

12.05.2022

14:42

By

Kebina ćerka

Dragan Gajić

Dragan Kojić Keba

Keba mnogo vodi računa o svom izgledu

Poznato je da Dragan Kojić Keba i te kako vodi računa o svom izgledu i da pravi i kreme za podmlađivanja lica, ali o kosi još nije razmišljao.

Keba u velikim problemima

Kako se šuška, od kada je pre neku godinu počeo da se farba kako bi prikrio sede i izgledao mlađe i svežije, koren kose mu je toliko oslabio da je počeo da ćelavi.

On baš vodi računa o svom izgledu, ali nije ni sanjao da će zbog hidrogena i čestog farbanja da počne da ćelavi. Primećivao je da mu malo više opada kosa, ali nije pridavao tome značaja, a onda je video rupe na glavi i baš se uplašio. Išao je već kod stručnjaka, za početak je počeo da koristi neki šampon protiv opadanja. Ako mu za tri meseca ne bude pomoglo, već se raspitao za proceduru presađivanja kose. Požalio mi se da je mnogo depresivan zbog tih rupa koje su mu se pojavile na glavi, pa u ogledalce ne sme da se pogleda”, objašnjava izvor blizak pevaču.

Keba

Dragan Gajić

 


Keba izgleda kao mladić

Podsećamo, Keba ima 62 godine, ali i dalje zbog svog zdravog načina života izgleda kao mladić. Tome doprinosi i činjenica da je srećan u ljubavi.

On je u skladnom braku sa suprugom Oljom, a ponosni je otac sina Igora i ćerke Nataše.

Pročitajte: Keba dobija mizeriju, a ove kolege mlate lovu!

IZVOR: STAR

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije