Goca Tržan progovorila o muževoj borbi: Tri godine je bio na ozbiljnim lekovima

25.03.2024

15:15

By

Ćerka Goce Tržan

Bojan Vuković

Goca i Raša

Partner Goce Tržan prošao kroz težak period

Poznata pop pevačica Goca Tržan je već dugi niz godina u braku sa Rašom Novakovićem. Njih dvoje još uvek nisu uspeli da se ostvare u ulozi roditelja, a pevačica je medijima pričala o borbi koju je prolazio njen muž.

Partner Goce Tržan prošao kroz težak period zbog zdravstvenih problema

– Moj muž je imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove – otkrila je Goca detalje, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

Pročitajte: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla- Slađa se oglasila i otkrila detalje

Kako je istakla našli su klinkiku na kojoj je Radomir otpočeo lečenje pa je ubrzo došlo sve na svoje mesto.

Partner Goce Tržan

M. M./ATAImages

– Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio – rekla je Goca prisetivši se za njih veoma izazovnog i teškog perioda.

Sada je ova borba iza njih i par nastavlja da niže nove pobede.


Njihova  ljubavna priča počela je kada je on došao u njen bend kao novi bubnjar.

– Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac – pričala je svojevremeno Goca i dodala:

Partner Goce Tržan

– Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije..

Pročitajte: Goca Tržan jede kao ptičica i to dva puta dnevno, a evo šta još radi zarad dobrog izgleda

Podsećanja radi, Goca je pre Raše bila u braku sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu. U javnosti ne voli da priča o njemu, a on je u par navrata u Eliti pričao kako ga je pevačica varala tokom braka.

Još iz kategorije