Otac Aleksandre Prijović otkrio pravu istinu: Ovo niste znali o odnosima u porodici Prijović

06.04.2024

21:00

By

Otac Aleksandre Prijović

ATA IMAGES

Otac Aleksandre Prijović oglasio se po prvi put za medije

Otac Aleksandre Prijović, Nedeljko Prijović, velika je podrška mlade pevačice. Međutim, Nedeljko se do sada nikada nije oglašavao u medijima niti se eksponirao.

Otac Aleksandre Prijović ne krije koliko je ponosan na svoju ćerku jedinicu

Za razliku od Nedeljka, mama Borka je zastupljenija u medijima, ali to je i očekivano jer se i sama bavila pevanjem kao i njena jedinica Aleksandra Prijović, pa se mnogo bolje snalazi u svetu poznatih za razliku od bivšeg supruga budući da otac Aleksandre Prijović i njena mama Borka nisu godinama u braku, ali su zadržali prijateljske odnose.

Otac Aleksandre Prijović

Aleksandra PrijovićBojan Vuković

– Naravno da sam ponosan na nju, kao i ceo Balkan. Nisam očekivao ovoliki uspeh od nje, ali eto desilo se – rekao je Nedeljko, otac Aleksandre Prijović i dodao:

Pročitajte i – Jovana Joksimović priznala da je bolesna – Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi

– Sve njene pesme su mi omiljene, možda mogu da izdvojim pesmu „Sve po starom“. U Beogradu sam bio najponosniji na nju, zato što je najviše ljudi bilo eto – rekao je s ponosm otac Aleksandre Prijović, pa otkrio da li ga unuk Aleksandar sluša:

Otac Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović sa ocemInstagram


– Naravno da me unuk sluša, ali i ja njega, moram – zaključio je Nedeljko Prijović koji ima novu suprugu sa kojom se Aleksandra dobro slaže i od samog starta njihove veze podržala je oca. Osim toga i sam Nedeljko ne krije da je sa bivšom u korektnim odnosima, kao i da u porodici Prijović nema nikakve zle krvi, niti tajni. Naprotiv, jedina tajna koja se do sada nije znala jeste činjenica da su svi u dobrim odnosima.

Pročitajte i – Fatalna veza urnisala trudnu Katarinu Živković – Jedva se otarasila budale

Aleksandra se nedavno otvorila pred kamerama i priznala koliko joj je kroz život nedostajalo da vidi roditelje zajedno, a onda se to desilo na jednom od njenih koncerata, pa će, kako je navela, taj momenat pamtiti dok je živa:

Otac Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijovic

– Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju. Na mom koncertu su bili svi zajedno… – započela je pevačica, a oči su joj bile pune suza, te je dodala:

Otac Aleksandre Prijović

– Eto, taj trenutak. Svako živi svoj život, i kada neko ne može biti zajedno, ni ne treba biti zajedno. I to je sve okej, ali ja kao neko ko je uvek maštao o tome da imam veliku porodicu, nisam je imala. Onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno – zaključila je Prija sa suzama u očima.

IZVOR: Starmagazin, Grand

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije