Jovana Joksimović priznala da je bolesna: Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi

05.04.2024

15:45

By

Stil Jovane Joksimović

ATA IMAGES

Jovana Joksimović

Bolest Jovane Joksimović je česta dijagnoza savremenog sveta

Bolest Jovane Joksimović širom je rasprostranjen problem koji je u savremeno doba zastupljen kako kod nas, tako i u svetu. Voditeljka Jovana Joksimović je o tome govorila i u svom Jutarnjem programu s namerom da gledaoce edukuje o sprečavanju problema koji je čest, ali ne i nerešiv.

Bolest Jovane Joksimović je u savremeno doba često zastupljena 

Naime, bolest Jovane Joksimović o kojoj je sama voditeljka javno govorila i prenela gledaocima iskustva, tema je o kojoj se bavila i čuvena Opra Vinfri u svojoj širom sveta poznatoj i popularnoj emisiji.

– Gojaznost spada u one bolesti gde je čovek stigmatizovan, obeležen. Kao kad imate vitiligo, pa svako ko uđe, vidi da imate problem – izjavila je gošća Jovane Joksimović na K1 TV.

Bolest Jovane Joksimović

Jovana JoksimovićBojan Vuković

– Jeste. Pa, ja imam vitiligo i svako ko uđe kaže: „Jao, imaš nešto belo“. Super ste napravili to poređenje, to je tačno – rekla je Jovana o svojoj bolesti, te pokazala na svoje lice s namerom da svima da do znanja da je spremna da čak i o svojim problemima govori transparentno i bez zadrške.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Inače, vitiligo je oboljenje koje karakterišu beli pečati na koži, a osim belih fleka, nema nikakve druge fizičke manifestacije i neretko se javlja kao dermatološko oboljenje.


Pročitajte i – Haos na sahrani majke Milene Kačavende – Kuma grca u suzama, ne može da dođe sebi

Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića, oduvek je vitka i deluje kao da nema probleme ni sa kilogramima ni generalno sa zdravljem, ali je sada i sama otkrila da i te kako mora da pazi na ishranu.

Bolest Jovane Joksimović

Jovana Joksimović

Podsetimo, o Jovani mediji uglavnom ne beleže skandale, ali je javna svađa voditeljke i njenog supruga Željka postala viralna, pa su o tome mediji mesecima brujali, čak uredno i ponavljaju priču o tome jer je nadasve svima čudno da pevač i voditeljka imaju probleme i nesuglasice.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije