Ostavio devojku zbog rijalitija, a sada je ženi: Mensur zakazao svadbu, ovo su svi detalji

16.03.2024

21:03

By

Mensur zakazao svadbu

Bojan Vuković

Mensur

Mensur zakazao svadbu u septembru

Mensur Ajdarpašić je iznenada napustio Elitu, a nakon nekoliko dana objasnio je i šta se desilo. Naime, on je imao ugovor u trajanju od šest meseci koji nije želeo da produži jer je jedva čekao da vidi devojku koja ga je čekala. Kako saznajemo, Mensur je zaprosio devojku i planira svadbu na jesen.

Mensur zakazao svadbu, veselje će biti u Baru, sa 200 zvanica

– Mensur se povukao jer je čekao dan kada će da izađe i sazna da li ga devojka koju je ostavio pred ulazak sačekala. Kada je shvato da ga je sve vreme čekala bio je presrećan, nikad se nije ovoliko zaljubio, sa njom planira sve, da stvara sa njom porodicu. Iz dobre je kuće, nema veze sa javnim životom i Mensur je presrećan što je nije izgubio zbog rijalitija – kaže nam Mensurov drug i dodaje:

Mensur zakazao svadbu

Mensur AjdarpašićBojan Vuković

Pročitajte i: Nekretnina od 500.000 evra: Pevačica sa suprugom milionerom uživa u luksuzu, a tek da vidite sobu ćerke Nadice Ademov

Zaprosio je i to zaista niko nije očekivao, nije hteo da čeka, niti da razmišlja da li će da ga odbije. Ona je pristala da se uda za njega i na jesen će da prave svadbu u Baru. Mensurova majka je takođe presrećna, ona je sa snajkom bila sve vreme u kontaktu i obe su jedva čekale da on izađe u spoljni svet.

Pročitajte i: Mensura čeka pakao kod kuće: Njegov drug sve priznao, porodica van sebe

– On sigurno više da se vraća u rijaliti neće, sada hoće da se posveti porodici i devojci i da na miru planiraju i organizuju svadbu koja će biti u septembru. Ako sve bude kako treba, oni će raditi i na tome da što pre postanu roditelji jer Mensur baš želi da se ostvari u ulozi oca – kaže Ajdarpašićev drug za Star.

IZVOR: Star

Još iz kategorije