Mensura čeka pakao kod kuće: Njegov drug sve priznao, porodica van sebe

03.12.2023

14:00

By

Mensur napustio Elitu

B. VUKOVIĆ

Mensur Ajdarpašić

Mensur napušta rijaliti je tema koja se često pominje u medijima

Mensur Ajdarpašić rekao je kako se oprašta od rijalitija i da se njegovo učešće uskoro završava. Ta izjava je zabrinula njegove najmilije jer se boje da će da pobegne i onda će napraviti dug od 50.000 evra koji nema da vrati.

Mensur napušta rijaliti

Mensur napušta rijaliti – porodica u strahu

Njegov drug nam kaže da ako bude napravio takvu glupost, moraće ad se pozajmi kod zelenaša i uvaliće se u ozbiljan problem.

Mensur napušta rijaliti

– Stvarno nam nije jasan, šta se sa njim desilo i zašto hoće da ode ne znamo. Nije sav svoj, puca psihički, ali mora da zna da ako ode iz rijalitija ima da uvali i sebe i porodicu u ozbiljna, da ne kažem šta. Imaće problem, jer 50.000 evra nema, niti može da zaradi. Njegova mama je u strahu, ona ga poznaje i moli se da on ostane i zaradi novac, jer ima lep honorar. Može da sredi sebi život sa tim parama, da je malo aktivan, mogao bi i do pobede. Ne znam šta ga je poremetilo da uopšte ne pali mozak- kaže nam Mensurov drugi i dodaje:

Pročitajte: Mensur progovorio- Ovo je prava istina o Anđeli i našoj vezi FOTO

Mensur napušta rijaliti


– On može taj novac da nađe kod zelenaša, a kako će da im vrati sa kamatom, kako? Kada bi dobili sa njim neki poziv da ga urazumimo, ne znamo šta mu je u glavi. Iskreno, mislim da ga je Milica Veselinović poremetila kada je glumila drvo mudrosti. Međutim, šta ima da ga ona remeti i da se on opterećuje da li ona napolju priča o njemu ili ne. Ništa nije vredno da uvali porodicu u probleme i da napravi dug, a može da zaradi lepo- kaže nam Mensurov drug.

Još iz kategorije