Nakon skandala sa Jelenom Karleušom oglasio se Duško Tošić i sve priznao: Evo šta je poručio

10.06.2024

09:25

By

Oglasio se Duško Tošić

Ceo region bruju o skandalu koji se pre dva dana dogodio u porodičnoj kući, još uvek pred zakonom bračnog para Karleuša – Tošić kada je bivši fudbaler navodno čupao i udario pevačicu, zbog čega je reagovala i policija.

Oglasio se Duško Tošić nakon incidenta sa Jelenom Karleušom

Nekadašnji sportista, a sada fudbalski menadžer Duško Tošić, upao je u vilu na Senjaku, i prema navodima, došao u ozbiljan sukob sa pevačicom, koja u tom trenutku nije bila sama, već sa prijateljem.

Oglasio se Duško Tošić

JK i DuškoInstagram

Nadležni organi su po prijavi Jelene Karleuše odmah izašli na teren gde su pevačicu zatekli sa prijateljem. Kako su ispričali, Tošić je pod dejstvom alkohola došao u kuću od koje ima ključ i nasrnuo na Jeleninog prijatelja, uhvatio ga za vrat i udario ga više puta.

Pročitajte i – Nika Tošić jasno stavila do znanja šta misli o incidentu u vili na Senjaku – Otpisala Duška, Jelena u suzama…

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako tvrde domaći mediji, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu.

Oglasio se Duško Tošić


Duško je dobio zabranu prilaska, a Jelena se samo jednom nakon incidenta oglasila na svom Instagramu:

– U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo.

– Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima – napisala je Karleušana Instagramu, da bi se sad putem iste društvene mreže oglasio Duško Tošić iznevši svoju stranu priče.

Oglasio se Duško Tošić i i demantovao tvrdnje da je nasrnuo na Jelenu

Naime, u komentaru ispod fotografije Dušku se obratila korisnica Instagrama i pitala ga da li je tačno da je nasrnuo na Jelenu:

– Jesi li je stvarno udario i vukao za kosu? Čemu to? Volite se, imate jedino blago na svetu, a to su deca. Ne k**ite po vašim prošlim danima jer ljubav nije osveta…Ajde budite mi srećni – napisala je jedna Duškova foloverka, na šta je on odgovorio:

Oglasio se Duško Tošić

– Ne, naravno da je nisam ni pipnuo.. Namestila je sve – napisao je Tošić i demantovao optužbe za koje ga je pevačica prijavila.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije