Ovako se Duško Tošić ponaša nakon skandala o kom bruji region: Uslikan u centru Beograda, evo i sa kim…

04.06.2024

15:05

By

Fotografija Duška Tošića

Bojan Vuković

Fotografija Duška Tošića otkriva mnogo toga

Nakon javnog prepucavanja sa još uvek zakonitom suprugom Jelenom Karleušom oko razvoda, pa i prepiski sa pevačicom Severinom koje su isplivale u javnost , fudbaler Duško Tošić u jeku je medijske pažnje i svaki njegov korak i potez pomno se prate.

Fotografija Duška Tošića izazvala lavinu reakcija na Instagramu

Nekadašnji golgeter, a sada fudbalski menadžer uglavnom je na relaciji Istanbul – Beograd, a u prestonici u kojoj je od 26. maja dane provodi relaksirajući se ako je suditi po društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Kako je na Instagramu aktivniji nego ikad, reklo bi se da se bivši reprezentativac ne tangira preterano što je danima tema svih portala i što njegovo ime gotovo svakodnevno puni novinske stupce , a tome svedoči I najnovija fotografija Duška Tošića koja je iozazvala veliku pažnju u javnosti.

Pročitajte i – Duško Tošić otkrio da očekuje sina – Atina i Nika saznale iz medija, evo kako su reagovale

Naime, lep i sunčan dan, Duško je iskoristio na najbolji način, za uživanje u jednom prestižnom dorćolskom restoranu, a pored dobrog raspoloženja poneo je i sjajan stajling i odenuo jednu od njegovih omiljenih bež kombinacija.

Fotografija Duška Tošića


Budući da osmeh sa lica nije skidao, kao i da je fotografija Duška Tošića koju je objavio uslikana od strane nekog prijatelja ili prijateljice, on je zasigurno uživao u veoma dobrom društvu i prijatnoj atmosferi ne obazirući se na to što je tema ogovaranja.

Inače, bivši fudbaler se nije dalje oglašavao u vezi skandala koji ga je zadesio, a o reakciji njegove još uvek zakonite supruge bruji čitav region.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nakon što je u nedelju obavila građansku dužnost i glasala, Jelena je pripadnicima sedme sile kratko prokomentarisala svog muža i celokupnu situaciju u kojoj su se našli:

– Dao je ljudima oružje u ruke… Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni – rekla je Jelena za Alo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije