Duško Tošić otkrio da očekuje sina: Atina i Nika saznale iz medija, evo kako su reagovale

26.05.2024

12:00

By

Oglasio se Duško Tošić

Želja Duška Tošića jeste da dobije sina

Da su u Jeleninom i Duškovom braku nekada cvetale ruže, te da su oni imali velike i ozbiljne planove za budućnost, svedoči intervju koji je nekadašnji fudbaler posle rođenja druge ćerkice dao za „Svet plus“.

Velika želja Duška Tošića, nažalost još uvek nije ispunjena, a da li će se stvari promeniti pokazaće vreme

Duško je tada otvorio dušu i priznao da očekuje da će jednog dana dobiti i sina, te da je to zapravo i njegova najveća želja.

– Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

-Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu – rekao je tada sa posebnim emocijama, te dodao zbog čega bi voleo da se ostvari ova želja Duška Tošića.

– Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao.


Pročitajte i – Ćerke Jelene Karleuše napuštaju porodično gnezdo – Evo gde će Atina i Nika nastaviti da žive

Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić – izjavio je tada Duško prepun entuzijazma, jasno stavljajući do znanja da neće odustati dok ne dobije i muškog naslednika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Budući da su ćerke njegove najveće bogatstvo i blagoslov, bivši fudbaler a sada menadžer, svoju desnu ruku ukrasio je tetovažom sa njihovim imenima, a kako je svojevremeno pred kamerama “Ekskluziva” izjavio, posebno mesto čuva za muškog člana porodice:

– Leva ruka je prazna, to je za sina – sa osmehom je pre mnogo godina poručio Tošić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)


Nažalost najveća želja Duška Tošića još uvek nije ispunjena, Jelena je, kako je sama priznala, imala dva spontana pobačaja, da bi se kasnije i njihov odnos znatno poljuljao.

Želja Duška Tošića

Da li će Atinini i Nikini mama i tata zakopati ratne sekire, te devojčicama podariti brata o kom bi sa posebnom pažnjom i ljubavlju brinule, i kojem  bi bile najbolje seke na svetu, pokazaće vreme koje je pred nama.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije