Neka shvati da je mom sinu baba: Marija očitala vakelu Verici, nastao haos zbog bebe

23.05.2024

20:00

By

Odnos Marije i Verice Šerifović

Bojan Vuković

Marija i Verica Šerifović

Odnos Marije i Verice Šerifović nije isti

Odnos Marije i Verice Šerifović promenio se od kada se rodio Marijin sin Mario Šerifović. Naime, Marija Šerifović ozbiljno je shvatila ulogu majke, a u svemu joj pomaže njena mama Verica Šerifović. Međutim, Marija je shvatila da joj se Verica u poslednje vreme meša u odluke oko deteta i tome je odmah stala na put.

Odnos Marije i Verice Šerifović nije isti od kada se rodio Mario Šerifović

Kako je sama Marija Šerifović istakla, ona je ta koja je malom Mariju mama, a Verica treba da mu bude samo baba. Pevačica je takođe navela da se od rođenja bebe odnos Marije i Verice Šerifović promenio i izazvao lavinu komentara, ali i da se ona sama i te kako promenila, kao i da je sada znatno emotivnija.

Odnos Marije i Verice Šerifović

Majčinstvo je jedna potpuno nova dimenzija života i ljubavi, najlepše bajke i kontraemocija koje se smenjuju iz minuta u minut. Da ne živimo u ovako ludom vremenu i društvu, ja bih ga snimala i pokazivala po ceo dan, on se smeje svaki dan po ceo dan – rekla je ona, pa priznala da je dosta emotivnija kada je uz nju sin Marije Šerifović.

Odnos Marije i Verice Šerifović

Sin Marije ŠerifovićInstagram

Dolazim u situaciju da se sa Vericom otimam oko deteta i evo sada ću da uputim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba! Kažu da se unuče voli više od deteta, ali ja to ne znam – rekla je ona na temu odnos Marije i Verice Šerifović i samim tim očitala vakelu Verici o tome ko je dečaku mama, a ko baba. Osim toga, Marija je otkrila i šta je ono što bi volela da priušti svom sinu koji je napunio pet meseci, a što ona u detinjstvu nije imala:


Pročitajte i – Prizor koji topi i najtvrđa srca – Marija Šerifović objavila fotku sina, evo šta mu je poručila

– To je ozbiljno pitanje, to je ono čega sam je bila uskraćena. Ja se na primer ne sećam porodičnih letovanja i zimovanja, kada sam bila mala moja majka je pevala po tri meseca u drugim gradovima, tada su se sklapali takvi ugovori sa hotelima, a mene je odgajala baka Darinka. Hvala Bogu, to sada nije tako – zaključila je Marija Šerifović.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/B.V.

Još iz kategorije