Ovako je Ceca odbila Slobu Radanovića: Isplivala istina o odnosu folk dive i mlađeg pevača

04.04.2024

12:18

By

Bivši dečko Cece Ražnatović

Bojan Vuković

Ceca

Odnos Cece i Slobe Radanovića zanima medije od kada se pevač pojavio na estradi

Kako prenose mediji, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odbila je mlađeg kolegu Slobu Radanovića koji joj je ponudio pesmu. Naime, odnos Cece i Slobe Radanovića oduvek intrigira medije i publiku, ali oni su samo kolege i jako se lepo slažu.

Odnos Cece i Slobe Radanovića zanima sve njihove fanove, sada se pojavila prava istina o saradnji

Pevač je, kako danas prenose mediji, ponudio nedavno folk divi da snime duet, ali je ona to odbila i dala mu objašnjenje, pa je sada javnost upoznata i o tome kakva je prava istina i koji je odnos Cece i Slobe Radanovića.

Odnos Cece i Slobe Radanovića

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Ne, ne, nisu nam se poklapali planovi i samo to je u pitanju. Inače, ja Slobu jako poštujem i cenim i privatno smo dobri prijatelji, samo nam se nisu poklopili datumi – istakla je folk diva kada je objašnjavala za medije kakav je odnos Cece i Slobe Radanovića.

Odnos Cece iSlobe Radanovića

Sloba Radanović/Ata ImagesAta images

Osim što je Ceci ponudio duet, Sloba Radanović organizovao je i sopstveni šou za talente koji se emituje na TV Pink. Na tom projektu sa Slobom radi i njegova supruga Jelena koja mu je u svemu podrška. Oni su pre mesec dana upriličili i svadbu i tada je Sloba najavio proširenje porodice, ali i pomenuti šou preko kojeg traži pevačicu. Tim putem pevač bira pevačicu s kojom će snimiti duet budući da je njega Ceca odbila iz opravdanih razloga.


Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Ceca inače ima dosta dueta od početka karijere, između ostalih sa Acom Lukasom i Željkom Šašićem, i svi su hitovi, ali su čak i nju neki odbili da snime sa njom zajedničku pesmu. Verovali ili ne, u pitanju je ni manje ni više nego njena ćerka Anastasija:

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle: Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

–  Ne postoji nikakav nagoveštaj. Ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli. Možda ipak budem te sreće“, izjavila je Ceca u emisiji „Premijera vikend specijal“, priznavši da se ipak nada da će jednog dana doći do toga da snimi duet sa ćerkom o kojoj ovih dana mediji bruje jer se spekuliše da je Anastasija trudna.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije