Nikola Rokvić ne odustaje, na redu je nova avantura: Objavom na Instagramu otkrio da je spreman za sledeću misiju

28.05.2024

18:00

By

Objava Nikole Rokvića

Instagram

Objava Nikole Rokvića privukla veliku pažnju

Tek što je i više nego uspešno završio svoju humanu misiju na kojoj je mesec dana pešačio do Egine kako bi prikupio novčana sredstva za dečiju onkologiju, pevač  Nikola Rokvić nema odmora ni mira.

Objava Nikole Rokvića navela mnoge da posumnjaju kako se pevač priprema za novu humanu misiju

Po povratku u našu prestonicu, pevač vreme ne troši na odmor, već kako bi ostao u dobroj kondiciji i formi odmah se vratio treninzima čemu svedoči i najnovija objava Nikole Rokvića na Instagramu.

Objava Nikole Rokvića

– Nova tura, nova avantura – napisao je Rokvić podelivši sliku iz teretane koju je napravio u pauzi od dizanja tegova, te pokazao zgodno telo i mišićave ruke.

Ova objava Nikole Rokvića naišla je na oduševljenje pratioca, ali i mnoge podstakla na razmišljanje da li je Nikola umesto zasluženog odmora odlučio da se odmah baci na trening kako bi u potpunosti bio spreman za novu avanturu, kako je u objavi i napisao.

Pročitajte i – Danas je taj dan – Nikola Rokvić podelio najlepše vesti, nacija mu aplaudira

Ne sumnjamo da, sada svima omiljena javna ličnost već ima mnogo planova za budućnost, a koji je sledeći izazov u koji će se Marinkov naslednik upustiti, pokazaće vreme koje je pred nama.


Podsećanja radi, tokom svog hodočašća, Rokvić se redovno oglašavao na pomenutoj društvenoj mreži i sa pratiocima delio sa kakvim se izazovima susreće, a samo neki od njih su različite situacije sa divljim životinjama, kao i promena klime koja mu je teško padala tokom puta.

Objava Nikole Rokvića

Nikola RokvićInstagram

Priznao je takođe da je prilagođavanje na početku bilo teško, ali da je uspeo da se izbori sa svim izazovima.

Rokvić je najveći deo puta proveo sam, dok su ga povremeno posećivali prijatelji, a tokom humane misije dobijao je podršku od prijatelja koji su mu donosili hranu i vodu. Takođe, istakao je da su povremeno snimali dokumentarac o njegovom putovanju, pružajući uvid u celokupno iskustvo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije