Milici Todorović koleginice hoće da unište vezu: Šalju joj dokaze da je dečko vara

03.03.2024

20:03

By

Milici Todorović dečko preti raskidom

Nova veza Milice Todorović ne prestaje da se komentariše

Milica Todorović ne krije koliko je srećna i zaljubljena od kada je javno obelodanila da je u vezi sa bivšim manekenom Lazarom Granićem.

Nova veza Milice Todorović izazvala dosta komentara u medijima

Međutim, njoj je jako zasmetalo što su neke njene koleginice počele da pričaju kako je njen momak muvao i njih, te da je oduvek jurio javne ličnosti kako bi bio u medijima.

Zbog toga je pevačica rešila da sačuva privatnost i da Lazara ne eksponira javno.

Nova veza Milice Todorović
-Besna je što se priča kako je on hteo da uđe u rijaliti, kako je muvao poznate dame, ispada da je sa njom u vezi da bi mogao da se eksponira. Milica je sa njim popričala, otvoreno ga je pitala šta je tačno od svih priča i objasnila mu da ne želi da ih ljudi komentarišu negativno i da bi bilo dobro da se na javnim događajima ne pojavljuju zajedno i ne fotografišu da ne bi ispalo da je on taj momak koji želi popularnost.

Lazar se sa Milicom složio i rekao joj je da njemu ne smeta što svi znaju da su uvezi, ali da mu smeta što bilo ko misli da on nju koristi da bi bio u medijima, jer ga navodno uopšte javni život ne zanima”, kaže nam izvor blizak pevačici i dodaje:

Nova veza Milice Todorović
-Lazar inače živi i radi u Emiratima, ali je sada boravak u Beogradu produžio zbog Mice. Svaki dan je iznenađuje nečim i stvarno im je lepo. Samo Milici je baš zasmetalo to što su neke njene koleginice, očigledno ljubomorne pustile priče kako ih je Lazar jurio.


Pročitajte: Dom Zlate Petrović zavijen u crno- Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

– Da se razumemo, dečko tetovira obrve i bile su kod njega i neke poznate dame, ali ne znači da ih je muvao. Sad se priča i kako će da joj pošalju neke dokaze da je Lazar vara, ma gluposti-  završava naš izvor.

Još iz kategorije