Hitno se oglasila i zapretila: Milica Todorović žrtva prevare – Pustila sam vas…

16.02.2024

16:30

By

Milica Todorović žrtva prevare

Dragan Gajić

Milica Todorović

Milica Todorović žrtva prevare

Pevačica Milica Todorović žrtva je prevare, zbog koje se sada oglasila i zapretila tužbom. Jedna kompanija je kako Milica Todorović kaže iskoristila njen lik za svoju promociju zbog čega je ogorčena.

Milica Todorović žrtva prevare, zapretila tužbom

Pevačica se sada oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram gde je najavila tužbu.

– Dragi moji, razne kompanije koje se bave nemam pojma čime, „za mršavljenje“, iskorišćavaju moj lik za reklamu nekog proizvoda – pitaj Boga čega, i to danima – rekla je Milica.

– Pustila sam vas jedno mesec dana, a sad ću da vas tužim, jer me svaki dan ljudi kontaktiraju i pitaju za efikasnost vašeg „proizvoda koji efikasno skida kile“. Sram vas bilo – poručila je pevačica Milica Todorović žrtva prevare.

PROČITAJTE I: Majka Ane Korać pokazala unuka: Dečak je neodoljiv, a evo na koga liči

Podsetimo, ovakve stvari često se događaju javnim ličostima, isto kao i Milica bial je prevarena Nina Badrić jednom prilikom te se i ona tada oglasila i jasno stavila do znanja šta je istina a šta ne.

Milica Todorović žrtva prevare

Nina BadrićAta images


– Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata, svaki info nam je bitan. Hvala unapred – dodala je pevačica na Instagramu.

I, nisu ovo jedine stvari zbog kojih su ugrožene mnoge javne ličnosti.

PROČITAJTE I: Kaća Živković priznala: Bila sam žrtva nasilja, dečko me je tukao zbog ljubomore

Mnogo puta su do sada mnogi od njih bili prevareni, od toga da neko traži pomoć u njihovo ime, upadanjem u njihove naloge na društvenim mrežama, preko lažnih obraćanja, pa i do velikih ucena kakvu je jednom pirlikom doživeo čak i Radoš Bajić kada su mu hakovali profil na društvenoj mreži posle čega su mu tražili otkup za isti.

Hakeri su tada Radošu tražili ni manje ni više nego 100.000 evra.

Milica Todorović žrtva prevare

Radoš BajićAta images

Tada se oglasio sin Radoša Bajića koji je napisao:

– Neki fini ljudi, kojima lično želim sve najbolje, puno sreće u daljem radu i dug život, su ukrali, preuzeli, hakovali, maznuli, (kako god hoćete), Instagram profil mom ocu Radošu i sada ga nude na prodaju. Gospoda su negde iz Turske, valjda… Mi se svakako bavimo ovim, rešavamo celu stvar uskoro, ali eto, samo da znate i budete svesni da za sada ni Radoš, niti bilo ko od nas, ima kontrolu nad njegovim profilom…. Hvala svima – napisao je tada mlađi  Bajić na svom profilu.

Još iz kategorije