Dečko Milice Todorović slab na pevačice i manekenke, a evo zbog koje je hteo i u Zadrugu FOTO

07.02.2024

11:02

By

Dečko Milice Todorović

Ata images

Milica Todorović

Ko je dečko Milice Todorović pitaju se mnogi

Pevačica Milica Todorović uhvaćena je sa novim dečkom, izvesnim Lazarom Granićem iz Novog Sada sa kojim je navodo nešto više od mesec dana. Pevačica je ovu vezu potvrdila za domaće medije tako da je on sada i zvanično dečko Milice Todorović.

Dečko Milice Todorović na fotografijama sa poznatim lepoticama

Pevačica je sa svojim novim dečkom sinoć došla i na proslavu rođendana producenta Žike Jakšića te tim potezom odlučila da ga svima predstavi javnosti. Kako se priča dečko Milice Todorović je bivši maneken koji se trenutno bavi tetoviranjem obrva.

Dečko Milice Todorović

Dečko Milice TodorovićAta images

Inače, Milica se sa dečkom pojavila i na rođendanu Danijele Karić, tvrde dobro obavešteni izvori ovog para.

PROČITAJTE I: Konačno je srećna i ispunjena: Milica Todorović ima novog dečka, zavela je ovog frajera

Na profilima na društvenim mrežama Miličinog novog dečka može se videti da je često u društvu poznatih lepotica sa estrade među kojima su pevačica Emina Jahović, manekenka Dejana Živković, kao i pevačica Sandra Afrika, a tu je i Helena Topalović, ćerka folkera Milana Topalovića Topalka.

Dečko Milice Todorović hteo je da osvoji Lunu Đgani

Inače, kako prenose domaći mediji dečko Milice Todorović je jednom prlikom pozirao ispred Pinka, te je navodno tebalo da se pojavi i u rijalitiju Zadruga 2 ali na kraju iz nepoznatih razloga do toga nije došlo, iako je želeo da osvoji Lunu Đogani.


Dečko Milice Todorović

– Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni „Zadruge“ priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji – pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj za „Blic“.

Podsetimo ko su sve bile ljubavi pevačice mada nikada nije volela javno da priča o svom emotivnom životu. Ipak, za svaku njenu vezu se saznalo.

Miličina prva ljubav je Nenad Jovanović, pevač s kojim je bila dugo u emotivnoj vezi još kao klinka. Njih dvoje zajedno su se takmičili u „Zvezdama Granda“.

Njen sledeći dečko bio je Rade Kovačević, brat Saše Kovačevića. I o njemu je Milica imala samo lepe reči.

Poslednji momak poznat javnost bio je Petar Strugar, sa kojim je Milica uplovila u vezu krajem 2019. godine i raskinula nakon pet meseci veze.

Da li će Milica Todorović o novom dečku ipak nešto više reći ostaje da vidimo, a možda se i on oglasi na društvenim mrežama gde je očigledno, sudeći po fotografijama, veoma aktivan.

U nastavku u galeriji pogledajte fotografije na kojima je dečko Milice Todorović sa poznatim lepoticama

Još iz kategorije