Zar u ovim godinama: Prevarena Zorica Brunclik, hitno se oglasila i otkrila sve

20.03.2024

20:15

By

Testament Zorice Brunclik

ata images

Napadnuta Zorica Brunclik na društvenim mrežama

Legenda narodne muzike Zorica Brunclik danas je doživela veliku neprijatnost na društvenim mrežama, nakon čega se obratila svojim pratiocima. Naime, Zorica je obavestila svoje fanove da joj je profil hakovan i da se ona nije prethodno oglašavala, već osoba koja je ovo uradila.

Napadnuta Zorica Brunclik na društvenim mrežama,

– Važno obaveštenje. Molim sve pratioce da zanemare prethodnu objavu, koja je nastala usled hakovanja mog profila. Hvala na razumevanju! Vaša Zoka – poručila je pevačica i dodala crveni emotikon srca.

Zorica i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš su nedavno izazvali pažnju javnosti svojom polemikom o tome ko tačno kuva jutarnju kafu.

Napadnuta Zorica Brunclik

– U emisiji „Zvezde Granda Specijal“ njih dvoje su se našli u ne baš uobičajenoj situaciji, gde su otkrili da iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, imaju svoje nesuglasice kada su u pitanju kućni poslovi.

Pročitajte: Nakon konflikta usledio kraj braka- Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Zorica je tada istakla da je ona ta koja najčešće kuva jutarnju kafu, dok je Kemiš tvrdio suprotno, navodeći da je i on često taj koji obavlja tu dužnost. Njihova šaljiva rasprava dovela je do smeha u studiju, ali i do iznenađenja kod publike koja je navikla da ih vidi kao skladan par.


Napadnuta Zorica Brunclik

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Ima mnogo mesta gde mi volimo da provodimo vreme, ništa ne bi značilo ni da otkrijemo koja su to mesta. Imamo naše rituale, ja 95 posto kuvam jutarnju kafu – rekla je Zorica, dok se Kemiš odmah umešao:

Pročitajte: Zorica Brunclik zaprepašćena- Ni slutila nije da joj se ovo može dogoditi na njen najvažniji dan

– Ne! Evo juče i prekjuče sam ja kuvao kafu.

– Kad si kuvao kafu? Sram te bilo – dodala je pevačica.

Inače, Zorica i Kemiš su već dugi niz godina u braku, a oni važe za jedan najskladnijih parova na estradi.

Još iz kategorije