Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi: U prepunoj sali vikao na nju, isplivao dokaz

08.05.2024

13:00

By

Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi

Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi

Popularni par Milica Kemez i Bora Santana venčali su se juče, a slavlje je organizovana u jednom prestoničkom restoranu.

Na njihovoj svadbi su bile mnoge poznate ličnosti, a sada se na mrežama pojavila fotografija i tvrdnje da su se Bora i Milica navodno posvađali na sopstvenoj svadbi.

Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi, pred svima vikao na nju

Naime, on je vikao na suprugu zbog svadbene torte.

– „Našao je kad će da viče na Milicu“, „Verovatno je popio koju i sve ga je stiglo“, „Šta je slavlje u Srbiji, ako se ne posvađaju mladenci?“, „Nema svadbe bez svađe“ – neki su od komentara ispod objave.

Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi

Podsetimo, Milica je uz svoje prezime dodala i Borino, pa je tako sada Kemez-Marinković.


S obzirom da je svaki vikend na veseljima, Milica je Bori prepustila skoro celu organizaciju. Ono što je nju najviše mučilo jeste koju venčanicu da odabere, pa je za to iskoristila Sajam venčanja i našla savršenu haljinu o kojoj je maštala.

Pročitajte: Dušica Jakovljević se nakon svega javno obratila Milici Mitrović- Imala je jasnu poruku

– Nemam tremu još uvek, ali ću je na dan svadbe imati sigurno. Uzbuđena sam i jedva čekam, jer sam sigurna da će biti super provod. Imamo dosta zvanica i uskoro sledi onaj najteži deo kada trebamo da rasporedimo ko će sa kim da sedi. To ću prepustiti Bori jer ne želim da me glava boli – iskrena je tada rekla Milica i nastavila:

Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi

– Nacrtala sam kakvu venčanicu želim i sada se šije, a našla sam haljinu koju ću da obučem kasnije, kada budemo sekli tortu. Mislim da ću samo dva puta da se presvučem. Bora je hteo da nam svadba traje tri dana, ali mislim da će biti baš lepo i dovoljno taj jedan dan.

Pročitajte: Drama u Monte Karlu- Bora i Milica Kemez završili u policiji, evo šta se desilo FOTO

– Dosta radim svadbe i veselja, tako da mi organizacija ne pada teško, tačno znam sve šta treba i kako. Slatke su to muke. Želim da se taj dan svi dobro provedemo. Milica će da doda moje prezime koliko sam upućen – kazao je tada Bora.

Još iz kategorije