Lanetov prijatelj otkrio detalje iz testamenta: Milica nije ocu ni na sahranu došla

15.03.2024

10:15

By

Milica Gutović

Ata images

Lane Gutović

Milica Gutović je glavna tema u medijima poslednjih dana

Već ekoliko dana svi pričaju o Milici Gutović, najstarijoj ćerki Laneta Gutovića. Ona se javno požalila da je prevarena za očevu zaostavštinu.

Kako je navela, ona i njena sestra Nevena nepravedno su izopštene iz očevog testamenta.

Milica Gutović je glavna tema u medijima poslednjih dana, isplivali novi detalji

O ovoj temi govorili su gosti voditeljke Jovane Jeremić u emisiji „Novo jutro“, među kojima se našao i Dragan Vasiljković, koji je bio Lanetov kućni prijatelj.

– Mnogi misle da je Lane ostavio imovinu toj medicinskoj sestri, to nije istina – prokomentarisala je Jovana.

– Ne, ostavio je sinovima iz drugog braka, medicinska sestra je samo svedok, ćerka je dobila 25% autorskih prava – prokomentarisala je novinarka televizije Pink.

Milica Gutović


– Osećam obavezu da objasnim zašto sam u „svakoj čorbi decenija“. Lane i ja smo decenijama bili prijatelji, spavao je na mom kauču. Dok sam bio u zarobljeništvu, hiljade kilometara je prolazio da me vidi. Mi smo bili prijatelji i znam najintimnije stvari. Moj idol je sestra Mara sa VMA.

Pročitajte: Loše vesti u domu Ražnatovića- Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

– Znam je dugo, još iz rata. Ja sam sa Marom blizak prijatelj, to je jedan anđeo koji hoda po zemlji. Ona je sinonim šta je VMA. Da nije bilo Mare, ne bih bio ovde danas. Ja sam za Novu Godinu imao srčani udar, imao sam operaciju. Mara je organizovala i ambulantu… Mara živi za taj VMA, verujte… To je osoba koja ne može da učini nešto posebno. Ona je toliko dobar čovek… Kad sam pročitao Miličin tekst, ja sam se šokirao, odmah sam je zvao. Mara se šokirala, rekla da nikada nije imala kontakt sa njom.

Milica Gutović

– Ja sam bio na sahrani Lanetovoj, Milica se nije udostojila da dođe ocu na grob, 10.000 ljudi je bilo. Lane je bio i džentlmen i gospodin… Mara je samo uradila šta bi svako uradio za svog prijatelja – sprovela je njegovu volju – istakao je Dragan.

Pročitajte: Sanjala sam ga nekoliko puta- Jovana Jeremić već zna i pol i ime bebe koju će dobiti sa milionerom

– VMA se oglasila, rekli su da su pokrenuli kontrolu, videće da li je postojalo nešto iregularno. Mara radi na drugom odeljenju, slučajno se tu našla – dodala je novinarka televizije Pink.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije