Sanjala sam ga nekoliko puta: Jovana Jeremić već zna i pol i ime bebe koju će dobiti sa milionerom

30.01.2024

17:45

By

Dete Jovane Jeremić

instagram/jeremicjovana

Jovana i Dragan

Jovana Jeremić zna pol i ime bebe

Voditeljka Jovana Jeremić sve je obradovala lepim vestima da želi da dobije još jedno dete, a kako je u vezi sa Draganom već neko vreme nije za neverovati da tako nešto može da se dogodi. Svakako, kao je i sama rekla Jovana Jeremić zna pol i ime bebe.

Jovana Jeremić zna pol i ime bebe koju će dobiti sa milionerom

Iako Jovana planira da ostane u drugom stanju tek sledeće godine, ili možda čak i 2026. ona već sve zna unapre. Kako je istakla nedavno Jovana Jeremić zna pol i ime bebe.

Kako je Jovana istakla to će se desiti krajem sledeće ili početkom 2026. godine zato što su joj tada povoljni astrološki apsekti u koje ona veruje.

Jovana Jeremić zna pol i ime bebe

– Suđeno mi je još jedno dete i biće muško. Moj zaštitni znak je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla, jer je osećam u duši, a i sanjala sam ga nekoliko puta. Trudila sam se da ne ulazim u grehove koji mi nisu potrebni. Sin će se zvati Vasilej po uzoru i u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom, jer me čuva veo život – rekla je Jovana nedavno za Telegraf.

Kao što je poznato Jovana i njen dečko Dragan Stanković već uživaju zajedno u ljubavi, a kako je ona nedavno otkrila, njih dvoje praktično i žive već zajedno jer dobar deo nedelje Jovana provodi upravo kod svog dečka u Grockoj.


PROČITAJTE I : Sada i potvrđeno: Jovana Jeremić očekuje bebu, sve ispalo kako je zamislila

Jovana je pred kamerama pokazala i vilu u kojoj uživa sa dečkom milionerom koji je inače vlasnik pekarske industrije.

O Jovani i njenom izabraniku ne prestaje da se priča od trenutka kada ga je predstavila javnosti, a zatim i kada su osvanule fotografije sa svadbe njegovo sina na kojima se vidi kako je Jovana blistala sa Draganom.

Inače, kao što je poznato Dragan je 14 godina stariji od Jovane, ali ta razlika u godinama njima ne predstavlja nikakav problem. Ona uživa u ljubavi a očigledno već pravi i planove za proširenje porodice.

Još iz kategorije