Zida dvorac: Dečko Jovane Jeremić ne štedi, a ovako izgleda celo imanje na kom voditeljka uživa

18.01.2024

22:00

By

Komšije Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić Foto: B.V.

Dečko Jovane Jeremić zida dvorac u Grockoj

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je izjavila da se preselila kod svog dečka Dragana Stankovića te da određenim danima boravi kod njega u Grockoj, dok je ostalim danima u svom stanu. Međutim, sad se saznalo da dečko Jovane Jeremić zida dvorac u kom će i voditeljka uživati.

Dečko Jovane Jeremić zida dvorac, evo gde voditeljka uživa

Dečko Jovane Jeremić zida dvorac

Kako se može videti Dragan Stanković sa kojim je Jovana Jeremić u vezi već nekoliko meseci, a koji se inače bavi pekarskom industrijom u Gorckoj, tačnije u Begaljici, ima veliko imanje na kom se nalazi kuća u kojoj trenutno živi njegova porodica, ali i dovoljno prostora na kom dečko Jovane Jeremić zida dvorac.

Dečko Jovane Jeremić zida dvorac

Kako je nedavno Jovana izjavila za medije, ona uživa u miru koji ima kod Dragana.

– Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde – rekla je Jovana nedavno.


Dečko Jovane Jeremić zida dvorac

Kao što je poznato Jovana Jeremić je priznala da ne planira venčanje sa bogatim biznismenom, te je tim povodom rekla:

– Ne razmišljam. Ja sam već bila udata, a Dragan je bio oženjen. Nama je prioritet da budemo srećni. Moj cilj nije da su udam u njegovo domaćinstvo jer imam svoje nekretnine i novac koji sam krvavo zaradila. Nije mi u interesu da se udajom „oparim“ ili obogatim, kao što bi to uradilo 99 posto žena da im je on „dopao šaka“ ili kao što je meni „upala kašika u med“.

Dečko Jovane Jeremić zida dvorac

Kao što se može videti na fotografijama, dvorište imanja je ograđeno visoko kamenom ogradom, tu je ogromna kapija, a ispred nje se nalaze srebrni lavovi koji je ukrašavaju .

Jovana je podsetimo, nedavno izjavila i da se povlači iz medija na određeni period kako bi uživala u, kako je naglasila, „svojim stvarima“.

Inače, nedavno je u javnost isplivala informacija o tome koliko Jovanin dečko zarađuje i to što se kaže tačno u dinar o čemu više možete pročitati u odvojenoj vesti.

SLIKE: paparaco lov

Još iz kategorije