Glumica Milena Vasić povređena na sceni: Hitna pomoć reagovala, oglasilo se pozorište

07.03.2024

20:03

By

Milena Vasić povređena na sceni

Antonio Ahel/ATAImages

Milena Vasić povređena na sceni

Kako je saopšteno iz Pozorišta na terazijama, glumica Milena Vasić je zadobila povrede i nije mogla da nastavi da igra. Pozorište je iznelo zvanično saopštenje u kome je otkriveno da se glumica povredila tokom prvog čina, a sada se oglasila i sama Milena.

Milena Vasić povređena na sceni, hitna pomoć odmah reagovala

Naime, Milena se oglasila putem Instagram profila zahvalila se na mnogobrojnoj podršci, te podelila fotografiju sa medicinskim osobljem koje joj je pružilo pomoć.

– Hvala Hitnoj i VMA na pomoći i hvala svima koji ste pisali i poslali reči podrške – napisala je Milena.

Ono što je mnogima posebno zanimljivo jeste činjenica da je glumica uz fotografiju dodala i Konstraktinu pesmu „Novo, bolje“.

Milena Vasić povređena na sceni

– Važno je da znate…. Tokom prvog čina glumica se povredila. Uspela je da prvi deo predstave dovede do kraja. I dok je tokom pauze publika ushićeno očekivala drugi čin, iza scene je vršena procena da li i kako nastaviti dalje. Druga glumica, tog momenta u vožnji, nakon poziva iz pozorišta, preusmerava svoj pravac na Terazije. Uskače u svoj kostim i nastavlja predstavu. Sinoćni mjuzikl izveden je do kraja a publika je bila zadovoljna – objasnili su, pa nastavili:


Pročitajte: Lepa Lukić otkrila strašne detalje nasilja- Dođem kući, a on ubije Boga u meni

– Važno je da znate… Dok upijate naše priče sa scene, iza nje se često dešavaju i neki nerežirani momenti. Kada smo ostajali bez glasa, drugi su zajmili svoj. Plesali smo kao jedan dok pogledom tražimo odgovor iza zavese da li je sve u redu i da li povreda boli. Muzika nikada nije stala.

Milena Vasić povređena na sceni

R.Z./ATAImages

– Jer sva snaga leži kada se svako JA umreži u jedno veliko MI. Važno je da znate… Da se svaka čestica napora i želje ulaže u osmeh i zadovoljstvo koje nosite sa sobom kući. Da veče bude za pamćenje, a pozorište suštinska potreba. Da otkucaje srca u sali podesimo na isti ritam. Milena želimo ti brz oporavak, Jelena neizmerno ti hvala – pisalo je u objavi na Instagram stranici pozorišta.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije