Matora iznela sav prljav veš: Anita je strašnu stvar uradila sopstvenom detetu

18.12.2023

11:00

By

Matorina izjava o Aniti

Matorina izjava o Aniti pokrenula lavinu komentara

Učesnica rijalitija, Jovana Tomić Matora trenutno je van sebe nakon što ju je prevarila partnerka Anita Stanojlović. Da stvar bude gora, Stanojlovićeva je ravnodušna kada je u pitanju njihov razvod i gotovo pa se nikako ne kaje zbog učinjenog.

Matorina izjava o Aniti

Antonio Ahel/ATAImages

Matorina izjava o Aniti ne prestaje da se komentariše

Matora je dodatno iznervirana zbog Anđelovog ulaska koji je bacio oko na njenu bivšu.

– Od danas sam mnogo bolje, vidim da ujutru imam svoje rituale. Ja sam se toliko iznervirala, ispada da sam ja ovakva i onakva. Imaš nekoga kome si pružio šansu bez obzira šta je radio, bolelo me je uvo  dok smo bili u kombinaciji, ali sada kad sam joj poverovala… Imam cilj u glavi da pustim posle četiri nedelje. Kako neko da ti pokaže da se kaje nego kad ga ignorišeš. Bio mi je cilj, držala sam do sebe i borila se sama sa sobom i to su znali samo Marko i psihijatar. Meni bude krivo kad ja legnem i preispitujem se da li sam dobro uradila jer nailazim na nerazumevanje. Matea mi je bila prvi znak od Boga, ovo mi je drugi znak. Uvek tražim neku trunku, sve me vraća na svadbu. Neke stvari naravno da me bole. Ona izjavi da je boli briga i da uđe Matea i da nema kome da se pravda. Gledam svoju ženu koja se trti i guzi i jeste lepa i zgodna, ali je toliko prazna. Telo joj je jedini adut da dobije nešto. Ona već dva dana priđe Marku, dođe do Marka i razdere se: „Nisi mi bivši kum, bićeš mi i budući“: Ona nije imala nikoga da joj bude kum, ja je pitala, pa sam joj dovela Marka, ona ga nije ni poznavala. Ona nije imala koga da dovede na svadbu, nisam joj ja zabranila da pozove ljude – rekla je Matora.

Matorina izjava o Aniti

– Što te čačka onda i dalje? – pitao je Darko


– Biću stara Matora i ispisaću pesmicu da se isprdam na naš račun, brak. Anđelo kad smo se družili je meni pričao da je prva sumnja uvek istina. Pitala sam ga kad je skočio na Anitu šta bi radio da ga prevari, da se lomiš da oprostiš, pa ti uradi ovo, a on je rekao da bi prvo razmislio i gledao šta je uradila, dao mi je realan odgovor. Ja Anđela kao nekoga sa kim sam se družila, znam kakva može da ga zainteresuje za vezu. Možda će to na kraju biti prava ljubav – rekla je Matora, a potom i dodala:

Pročitajte: Advokat otkriva- Istina o razvodu Matore i Anite, sledi im pakao

Matorina izjava o Aniti

– Ja sam tom čoveku poverila ključeve od stana, od srca, a on mi sad kaže da se kaje. Meni niko ne može da kaže da on sa vrata muva baš Anitu, baš nju. U meni i dalje postoji emocija, a ona koja je sve uradila i htela, znači svo to lažno kajanje i manipulisanje… Dozvoilila sam da se borim sa sobom i da me klinka ponizi. Kome ne bi proradila sujeta i ego. Ona meni delima pokazuje. Ja ili sam poremećena ili sluđena, ali ona priča da kad sam je zvala k**om i nisam je priznavala da me je najviše volela, a kad sam je dovela kući i napravila svadbu. Ja sam Đedoviću opisivala odnose. Kakav je bio u Zadruzi videli ste, a napolju je bio 40 puta perverzniji. Koliko puta se dete probudilo u tim trenucima, mene je blam. Da ovaj moj preveliki ego, sujeta i kompleksi poveli mene da radim šta ne želim i ne mislim, gledam samo sebe. Mića je u pravu sve je ona to radila sa Bilalom, Markom i Zolom

Još iz kategorije