Anita se vratila na muškarce: Muvala se sa Anđelom, Matora dobila nervni slom kada je videla

13.12.2023

19:00

By

Anita i Anđelo

Anita i Anđelo flertovali na žurci u Eliti

Anđelo Ranković se uselio u Elitu, a već je napravio pravi haos i to između Anđele i Anite. Naime, Anita se poverila Tamari Tiktok da oseća neku energiju između nje i Anđela i da bi joj bilo lakše da sa njim preboli Jovanu Tomić Matoru.

Anita i Anđelo

Anita i Anđelo ponašanjem izazvali pravi haos u Beloj kući

Noćas su se tokom žurke gledali i flertovali, a ona nije isključila mogućnost da uplovi u vezu sa njim.

– Da je bilo varnica, bilo je. Celu noć smo se gledali, vidim da je ceo kazino gledao u nas. E sad ne znam šta će biti. Lakše mi je da prebolim tako. Dečko je lep, prelep. Ako budem osetila da tu ima nečega okej. Ja sam još od šeste sezone rekla da se on meni sviđa kao muškarac. Mnogo sam patila do sad, bitno je da je meni lepo -rekla je Anita.

Anita i Anđelo

Kada je to Matora čula napravila je pravi haos, a potom iznela niz uvreda na Anitin račun. Takođe, opet je ztražila papire za razvod braka, a Anita je rekla da će ih potpisati čim dođu. Nedavno je u javnost procurelo da je Stanojlovićeva na dan venčanja tetovirala znak povezan sa izvesnom Mateom Car.


Ivan Vukčević, tatu majstor iz Podgorice, potvrdio je za medije da mu je Anita Tomić na svojoj svadbi s Jovanom Tomić Matorom tražila da joj istetovira kapljicu vode, što potvrđuje priču Matee Car.

– Desingerica i Matorina kuma Tamara su me prekinule kada je Anita htela da tetovira kapljicu vode. Žalio sam je zbog Matore, ali ne mogu više da je slušam kako laže – u dahu priča Vukčević i nastavlja:

Pročitajte: Anita ostaje bez deteta- Bivša svekrva joj oduzima starateljstvo, isplivali detalji

Anita i Anđelo

– Ona sada priča:“Da sam želela, uradila bih“… Mislim, ok, jeste, ali ona je celo vreme izbegavala svadbu! Išla je gore, non-stop je tamo bila, pa se pojavi na par minuta, ispoštuje neku pesmu i opet pobegne gore u sobu! Video sam ja sve to, nije tamo bilo previše naroda da ne mogu to da zapamtim, a sve ih poznajem! U međuvremenu je došao Desingerica, pozdravio se sa svakim, seli on i ja malo, pričali… U međuvremenu je došla Matorina kuma, pitala je da li može Dragomir da joj radi tetovažu. Ja sam rekao da može, taman sam malo i odmorio dok je on tetovirao nju. U međuvremenu je došla i Matora, htela je munju na ruci, a Anita je tad bila u sobi sve vreme, non-stop je išla u sobu, ko zna šta je radila – prisetio se tatu majstor.

Još iz kategorije