Marija Šerifović u šoku zbog deteta: Pevačica ne može da dođe sebi, slomila se od tuge

04.04.2024

13:00

By

Sin Marije Šerifović

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović zanemela od bola, ostala bez teksta zbog velike tragedije

Nakon što je pronađeno telo nestale devojčice Danke Ilić za kojom je cela Srbija tragala od dana nestanka, oglasili su se mnogi poznati, među njima i Marija Šerifović koja nije imala snage ni reč da izusti od šoka, te ne čudi što je Marija Šerifović zanemela i na Instagram objavila samo sliku slomljenog srca bez ijedne napisane reči.

Marija Šerifović zanemela, ne može da dođe sebi zbog jezivog epiloga sa malom Dankom

Podsećanja radi, nestanak devojčice prijavljen je pre deset dana. Sve do danas svi su se nadali da će epilog biti pozitivan, ali su nas sačekale najcrnje vesti da je Danka Ilić ubijena, pa ne čudi što je Marija Šerifović zanemela kada je saznala tragičan ishod ove teške priče i sudbine koja je u crno zavila porodicu nesrećne devojčice.

Marija Šerifović zanemela

M.P./ATAImagesATA IMAGES

Šerifovićeva je na svom Instagram storiju objavila emotikon slomljenog srca i time stavila do znanja da je nema od bola i tuge zbog monstruoznog zločina. Nju sve ovo dodatno pogađa jer je pre nekoliko meseci dobila sina, pa je znatno ranjivija, i zato je jako loše podnela i kada su je napali zbog sina iz puke zlobe i dokonosti. A možete misliti koliko je ovo monstruozno ubistvo slomilo!

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Podsetimo, nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. Majka devojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 časova kada joj se izgubio svaki trag.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsetimo, Marija je početkom decembra dobila sina Maria kojeg je u Americi rodila surogat majka. Pevačica je tada rekla da joj je poznato ko je otac dečaka, ali i da o njemu nikada neće govoriti javno. Marija ima u planu i da krsti sina, a o tome više čitajte u odvojenoj vesti.


Još iz kategorije