Luni Đogani svega preko glave, šokirala potezom, odlučila je: Neka ide…

01.05.2024

17:00

By

Otac Lune Đogani

Bojan Vuković

Luna i Marko

Luni Đogani svega preko glave

Influenserka Luna Đogani odlučila je da više ne ćuti i otkrije da njen život nije toliko bajkovit koliko se čini iz daleka.

Ona  se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila šta joj je na duši.

Luni Đogani svega preko glave, njena reakcija šokirala sve

Luna, koja u braku sa Markom Miljkovićem ima dve ćerke Miju i Lanu, poručila je šta joj je trenutno preko potrebno.

– Treba mi spavaća soba sa izlazom na terasu, koji vodi u bazen, koji vodi u more, koje vodi u p***u materinu! – poručila je Đoganijeva ovom prilikom.

Podsećanja radi, Luna Đogani i Marko Miljković imaju skladan brak i uživaju sa ćerkicama Mijom i Lanom. Nakon turbulencija u rijalitiju, oni su sredili život i jako im je lepo. Međutim, i u njihovoj idili ima problema, o čemu je Luna nedavno govorila za medije, te priznala da više nisu zaljubljeni.

Luni Đogani svega preko glave


Verovali ili ne, i Luna Đogani se žali na Marka, ali to nikako ne umanjuje njihovu ljubav.

– Ostvarila sam svoje snove. Nisam planirala da budem mlada mama, da se udam tako rano i imam decu. Mislila sam da će to da bude posle tridesete, ali onda se pojavio Marko i srušio sve moje snove – rekla je Luna i dodala:

Pročitajte: Luna Đogani uplašena- Potresnim rečima se oglasila nakon teškog saznanja o smrti devojčice

– Drago mi je da ću sutra kada porastu da im budem i majka i prijatelj, kao moja mama i ja. Drago mi je, lakše je kada si mlad, imaš više živaca i strpljenja i sada mi je drago i ne bih ništa menjala – istakla je Đoganijeva koja ne krije da nije lako sa dvoje dece, ali i da je porodica na okupu oduvek bio njen san, kao i da bude roditelj.

Luni Đogani svega preko glave

Luna ĐoganiBojan Vuković

– Nije lako organizovati se sa dvoje male dece. Jedino kada je starija ćerkica u vrtiću, a ima ko da čuva mlađu. Ume da bude haotično i teško, da ne pričamo šarene laži, ali svakako nešto najlepše što jedna žena može da iskusi – objašnjava ona.

Pročitajte: Nakon nekoliko godina- Luna pozvala Kiju da se suoče, evo kakav je odgovor dobila

– Iživela sam se dosta, i izlazila i prošla svega i svačega jedino što planiram kada one porastu je da otputujem na neke destinacije koje nisam videla, malo mi fali moje vreme i tišina, ali onda mi fale deca i to je tako – iskrena je Luna.

Još iz kategorije