Ništa nije kako izgleda: Luna priznala da ima velike probleme u braku sa Markom

15.12.2023

15:00

By

Odnos Marka i Lune

Odnos Marka i Lune se često komentariše u javnosti

Luna Đogani je nedavno na svet donela drugu ćerkicu koja je unela porpunu radost i sreću u porodicu. Ona i Marko često objavljuju idilične fotografije iz porodičnog doma, a sada je dala intervjuu koji je izazvao dosta komentara u javnosti.

Odnos Marka i Lune

Odnos Marke i Lune nije tako idealan

– Čini se ljudima da je kod mene sve bajno i sjajno. Nije! Naravno da se nekad desi da se ne slušamo, da imamo problem, ali mi ga rešimo – otkrila je Luna u “Magazinu In“ i ovim priznanjem sve ostavila bez reči.

Podsetimo, Luna Đogani i di-džej iz Brusa Marko Miljković zavoleli su se u „Zadruzi 2“, vezu raskinuli po napuštaju rijalitija, ali varnice su ponovo zaiskrile u „Zadruzi 3“.

Nakon pomirenja pred kamerama i turbulentne veze u spoljnom svetu, usledila je veridba, a ubrzo i vest da će postati roditelji i to da će dobiti devojčicu i dati joj ime Mia, a potom im je stigla i Lana.

Odnos Marka i Lune


Njih dvoje su često na meti komentara, a mnoge informacije nisu istinite. Zbog toga se nedavno Luna oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom najavila tužbu zbog laži koje je jedna žena iznela u javnost.

– Ne bavim ovakvim stvarima, ali prosto kad je nešto ovako što moram da prokomentarišem i demantujem naravno, onda moram i ovako mi je lakše. Spremam se da spavam, deca mi spavaju, zbog toga sam se sakrila u WC da bih mogla da prokomentarišem ovu notornu laž. Ovo nije prvi put da sam ovako nešto čula o sebi, slušam ovo svaki dan, ne samo o meni već i o mom suprugu, tačnije Marku. Stalno se vrti u krug glupa priča da Marko i ja živimo od naših fanova, „naših žena“ – istakla je Luna.

Pročitajte: Luna Đogani nakon porođaja promenila lični opis- Pokazala novu boju kose i iznenadila sve FOTO

Odnos Marka i Lune

Luna je priznala da se javila ženi koja tvrdi da zna da Luni fanovi šalju novac.

– Javila sam se gospođi koja je ispričala sve to o meni, poznajem je, par puta smo se srele u salonu kod mene u zgradi gde ja idem, gde se uvek jako fino, kulturno uvek javila. I onda ode na televiziju, i kad treba da se dobije neka priča, onda priča… Uopšte nije problem to šta je ona rekla, svako je mogao da kaže „da, čula sam da je Luna živela od fana, čula sam da je neka žena poslala Luni pare, čula sam da neka žena mnogo voli Lunu i eto, želela je da joj pošalje pare“, to uopšte nije problem, to je mnogo njih pričalo, i ja nemam problem sa tim, rekla-kazala. Problem je što je ova žena rekla „ovo je istina živa“, ona tvrdi da zna ženu klijentkinju koja je meni slala novac stalno od kojeg sam ja živela – poručila je Luna.

Još iz kategorije