Isplivala velika tajna Jelene Karleuše: Ludo je volela pevača koji ima prošlost sa Cecom

11.06.2024

18:21

By

Ljubav Jelene Karleuše

ATA IMAGES

JK

Jelena Karleuša prolazi kroz težak period u životu zbog sukoba sa suprugom Duškom Tošićem od kojeg se razvodi. Ona tvrdi da je upravo on najveća ljubav Jelene Karleuše, međutim, pre Duška, Jelena je imala i brak sa Bojanom Karićem, a pre toga ludo je volela dva muškarca.

Ljubav Jelene Karleuše bila je veoma jaka prema starijem kolegi

Kako je sama jednom prilikom ispričala, osim muškaraca s kojima je ušla u brak, ljubav Jelene Karleuše pripadala je i pevaču Željku Šašiću s kojim nikada nije imala bliskost uprkos tome što ga je jako želela, i to mu je i stavljala do znanja.

Ljubav Jelene Karleuše

Jelena je na početku svoje karijere gajila emocije prema Šašiću koji se u tom periodu takođe tek pojavio na estradi i imao je brojne hitove, između ostalog, i duet sa Cecom Ražnatović „Ko na grani jabuka“. Željko je na samom početku karijere bio velika zvezda i mnoge klinke su ludele za njim, a bio je i ljubav Jelene Karleuše. Ipak, Šašić nije bio zainteresovan za Jelenu, jer je smatrao da je suviše mlada za njega.

Ljubav Jelene Karleuše

Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala samo 14 godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. Tada sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti – iskreno je iznela Karleuša koja je pre nekoliko dana imala ozbiljan sukob sa Duškom Tošićem.


Pročitajte i – Jelena Karleuša očajna zbog razvoda – Neka mi univerzum da snagu…

Sećam se da kada sam snimala prvi album, bila sam jako zaljubljena u Željka Šašića. On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne i sve su se devojke, pogotovo iz Zemuna, palile na Šašića, pa tako i ja. Sećam se u Budvi na plaži bio je sa 50 obožavateljki, nije hteo da mi kaže ‘Zdravo!’, ja sam mu prišla ispred peškira na kojem je ležao, zaklonila sam mu sunce i rekla: ‘Ja ću biti veća zvezda od tebe – bila je jednom prilikom nikad iskrenija Jelena Karleuša.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije