Duško Tošić ovo neće izdržati: Nakon drame sa Karleušom, usledili problemi sa komšijama

10.06.2024

18:41

By

Komšinica Jelene Karleuše

ATA IMAGES/INSTAGRAM

Nekoliko dana unazad ceo region bruju o skandalu koji se dogodio u porodičnoj kući Jelene Karleuše i Duška Tošića. Naime, navodno je bivši fudbaler čupao i udario još uvek zakonitu suprugu Jelenu, zbog čega je reagovala i policija, o čemu svedoči i jedna od objava Jelene Karleuše, a sada je tim povodom reagovala i prva komšinica Jelene Karleuše koja je želela da ostane anonimna.

Komšinica Jelene Karleuše iznela nove detalje jezive drame na Senjaku

Naime, komšinica Jelene Karleuše rekla je z „Kurir“ da je čula buku u komšiluku, te da joj je odmah bilo jasno da se radi o sukobu Karleuše i Tošića budući da je bilo jasno da je Jelena Karleuša uplašena i uznemirena.

Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: „Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!“ Zvala je i upomoć – započela je komšinica Jelene Karleuše i nastavila:

Komšinica Jelene Karleuše

Jelena i DuškoInstagram

– Jelenini psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola policije. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se… Videlo se da je doživela šok, a do skoro je Jelena Karleuša o Tošiću pričala emotivno. Tu je bio i neki visoki momak. I on je delovao zbunjeno, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Strašno – poručila je komšinica Jelene Karleuše koja je insistirala da ostane anonimna.

Pročitajte i – Nika Tošić jasno stavila do znanja šta misli o incidentu u vili na Senjaku – Otpisala Duška, Jelena u suzama…

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je pre dva dana, oko 5.15 ujutru, pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gde je zatekla pop divu s prijateljem N. J. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.


Duško je nakon svega napustio vilu na Dedinju jer mu je određena mera zabrana prilaska Jeleni Karleuši sa kojom je i dalje u zakonitom braku.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije